A GDJE SI KRIVCI ZA TOLIKE ŽRTVE?

A GDJE SI KRIVCI ZA TOLIKE ŽRTVE?

24. kolovoza, 2019.

Što se sada ne javljaju razno razni pupovci, goldsteini, pusići, manolići, mesići, klasići, stazići i drugi? Zar njima ništa ne znače toliki ubijeni nevini ljudi, koji će tek nakon 74 godine biti dostojanstveno i tiho ispraćeni na svoja posljednja počivališta?
Pitanje svih pitanja glasi: tko je pobio sve te nevine ljude, među kojima ima djece, žena, staraca, odnosno tko je kriv što su ubojice još uvijek na slobodi?

Napisao: Mladen Pavković

U Zagrebu je danas (petak, 23. kolovoza 2019.) velika tuga i žalost. Pokop je posmrtnih ostataka velikog broja žrtava Drugog svjetskog rata, ali i poslijeratnog razdoblja, koje su partizani i komunisti ubili bez suda i suđenja. Riječ je o čak 294 žrtve. Ubili su ih i pokapali, poput pasa, najviše na području zagrebačkog naselja (kvarta) Gračani. Posmrtni ostaci Titovih „jurišnika“, odnosno tzv. antifašista pronađeni su tijekom zadnjih pet-šest godina, prije svega zahvaljujući agilnim radom Ministarstva hrvatskih branitelja. Tko zna na kojim sve još lokacijama u glavnom gradu svih Hrvata ima Titovih nevinih žrtava. Međutim, nitko ne govori i ne piše: gdje su i što danas rade odgovorni za ove zločine, tim prije što svaki zločin ima svoga zločinca?

Jadno i žalosno

Što se sada ne javljaju razno razni pupovci, goldsteini, pusići, manolići, mesići, klasići, stazići i drugi? Zar njima ništa ne znače toliki ubijeni nevini ljudi, koji će tek nakon 74 godine biti dostojanstveno i tiho ispraćeni na svoja posljednja počivališta?
Jadno je i žalosno što su neki od njihovih krvnika danas možebitno „ugledni i cijenjeni“, što su izbjegli ruku pravde, dok s druge pak strane od Hrvata se neprestano traže isprike i osude za ustaške i ine zločine u vrijeme II. svjetskog rata.

Sjekirama i tupim predmetima

Hoće li i ovog puta pričati kako smo pokopali posmrtne ostatke „ustaških i inih“ zločinaca, koji se nisu htjeli predati vojsci osloboditelja? Možda su se svi ovi nesretni ljudi i predali Titovim pobjednicima, a on ih je očito osobno dao odmah mučiti, strijeljati ili ubijati nožem, sjekirama ili nekim drugim tupim predmetima, vjerujući da se ti zločini i zločinci nikada ne će otkriti.
Pitanje svih pitanja glasi: tko je pobio sve te nevine ljude, među kojima ima djece, žena, staraca, odnosno tko je kriv što su ubojice još uvijek na slobodi? T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Kreditne ponude za sve osobe u financiranju problem(zeljka.baletic@gmail.com)
  #1 Kreditne ponude za sve osobe u financiranju problem([email protected]) 26 kolovoza, 2019, 13:47

  Dobiti kredit od 50.000 € do 7.500.000 € ima stopu izuzetno zanimanje od 3%. Pronadite odgovore brzo i novca na raspolaganju. iskoristiti
  Hvala vam ako ste zainteresirani za moju ponudu cekam poruku e-pošte zahtjeva: [email protected]
  WhatsApp: +33758119861

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRNO-MARXISTA
  #2 FRNO-MARXISTA 26 kolovoza, 2019, 04:19

  TKO TO STEPINČEVE KRIŽARE ,KOLJAČE I KRVOLOKE PROGLAŠAVA HRVATSKIM VOJNICIMA I ŽRTVAMA RATA.

  MA TKO TO NAMA ,VEĆINI OVE HRVATSKE, NAMEĆE JEDNU SRAMOTNU PRAKSU A KOJA JE SKORO BILA OZAKONJENA OD USTAŠKO-KATOLIČKIH VLADA U DOBA TUĐMAN-ŠUŠKOVE SATRAPIJE. ZAR SE MORAMO ODREĆI POVJESNE ISTINE KOJA JE NEPOBITNO UTVRĐENA DA NI NA BLAJBURGU ,MACELJU ILI BILOKOJEM DRUGOM MJESTU NAŠA NARODNO-OSLOBODILAČKA VOJSKA NIJE NAPRAVILA NIKAKAV ZLOČIN PROTIV ČOVJEČNOST. O BLAJBURGU SE MOŽE GOVORITI SAMO U KONTEKSTU DA JE TO MJESTO NA KOJEM SU VOJNICI NARODNOOSLOBODILAČKE VOJSKE JUGOSLAVIJE PORAZILI NACISTIČKU NJEMAČKU VOSKU I NJIHOVE QUISLINGE ,ANTROPOIDNE STEPINČEVE KRIŽARE, A NE NEKU HRVTSKU VOJSKU.DA SMO TAMOTAKOĐER PORAZILI I SVETOSAVSKE SRPSKE QUISLINGE ČETNIČKE KOLJAČKE HORDE I ONE SLOVENSKE BELOGARTIJSKE ZLOTVORE. NIJEDNA OD TIH HORDI NISU IMALI STATAUS VOJNIKA NIPOKOJOJ MEĐUNARODNOJ KONVENCIJI. TO SU BILI ISKLJUČIVO KRIŽARSKE HORDE KOJE SU IMALE ZADATAK DA OČISTE PROSTORE NASELJENE ŽIDOVIMA,SLAVENIMA,ROMIMA,I SVIMA DRUGIM LJUDSJKIM BIČIMA KOJI NE UDOVOLJAVAJU FIZIOGNOMSKE PROPORCDIJE UTVRĐENE PO NACISTIČKIM FIZIGNOMSKIM FENOTIPSKIM PROPORCIJAMA I PRAVILIMA.
  BUKAČI NA PO TRGOVIMA , U SABORU ILI ONI DILJEM HRAVTSKE,SU POTOMCI TIH ANTROPIDNIH STEPIČEVIH KRIŽARA KOJI NISU,KAKO U POČETKU REKOH,BILI U VOJNIČKOM STATUSU ,VEĆ KAO NAORUŽANA POŠASNA RULJA DOK SU BILI U STATUSU VLADANJA .
  PA ŠTA VIŠE TREBA KAZATI O TIM ČOPORIMA DINARSKIH TRIBALNIH ,ZATUCANIH KATOLIKA KOJI SE SVAKO MALO ,PO NALOGU SVOJE ZLOČINAČKE CRKVE , OKUPLJAJU NA MJESTIMA NEKIH ARHEOLOŠKIH ISKOPINA SVOJIH OČEVA I DJEDOVA KOJI SU IZA SEBE OSTAVLJALI NEZAPAMČENE ZLOČINAČKE HAZARDE NAD SVIM ONIM KOJI SU BILI DRUGI I DRUGAČIJI, NE MAREĆI ZA UZRAST, STAROST I SPOL. I UPRAVAO ,TI POTOMCI ,TIH ZLOČINACA,NON-PLUS ULTRA ,SVE DINARSKI TRIBALNI ,ZATUCANI TALLIBANI ,VOJNICI ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA ,STALNO PODGRIJAVJU SJEĆANJE NA TE SVOJE PRETKE ,KOJE JE CIVILIZACIJSKI SUD VREMEN OSUDIO NA ONU KAZNU KOJA JE BILA PRIMJERENA ZA ZLOČINAČKE ČINE KOJE SU ČINILI U IME VJERE I RASE U SLUŽBI ,CRKVENE HORDE RAZABOJN IKA ,KARVOLKA..DA POZOVU , ONU NAJMANJU MANJINU HRAVTSKOG KORPUSA ,POTOMKE STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA, KRVOLOKA DA SE PONOVNO UDRUŽE ,SAD OPET KAO KAPTOLSKI KRVOLOCI PO UZORU NA SVOJE OČEVE I PONOVNO REINKARNIRAJU STEPINČEVU –HOLOKAUSTOM OČIŠĆENU DRŽAVU.-
  TA VREMENA SU DAVNO PROŠLA I DLAKAVO –KRZNAVO-RUTAVA MAJA, PREDVODNICA TOGA TRIBALNOG ČOPORA, PO SVOJOJ BIOLOŠKO- SPODOBSKOJ KONSTITUCIJI JE ISPRDAK SNIEJEŽNOG ČOVJEKA IZ ALATAJSKOG DILUVIJA. NIJE NA STUPNJU LJUDSKOG UMA VEĆ OBIČNOG HOMO-EREKTUSA , SKORO SE PODIGLA NA ZADNJE NOGE,ČIJI JE RAZUM UVJEK SPREMAN NGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI. ZATO JU JE I ODABRALA ZLOČINAČKA CRKVA, JER NJOJ TREABJU BEZUMNE SPODOBE ZA KRVOLOČNE NAUME.

  KATOLIČKOG ,ZATUCANOG DINARSKO-TRBANOG PAŽNJU NA ONU POŠASTN NACISTIČKO-KRVOLOČNO-KATOLIČKUNAČELU SA DLAKAVO-RUTAVO ,KRZNAČKOM SPODOBOM MAJUM ,I A ŠTA DA VIH KRIŽARA ,KOLJAČA ,KRVOLOKA ,A OVOM PRILIKO POSEBNO SPOMINJEM DUBROVAČKOG KRIŽARA TRIBALNE TALIBANSKE PASMINE I ONU KUHARICU USTAŠKIH IDEOLOGIJA TOMAŠIĆKU. ONI NISU SPOSOBNI, NI DRUŠTVENO POLITIČKI SENZIBILNI, DA ODVOJE ISTINU OD LAŽI ILI ZLO OD DOBRA. TA HORDA O KOJO ONI GOVORE KAO O VOJNICIMA,ZAROBLJENICIMA ILI ŽRTVAMA NE ZASLUŽUJE AMA BAŠ NIKAKV STATUS LJUDSKIH BIĆA . ONI SU BILI INDOKTRINIRANI PRIMITIVNI KATOLICI, DINARASKI TRIBALNI TALIBANI I SVETOSAVSKI ORTODOKSNI ČETNICI KOJI SU VJERNO,QUISLINŠKI, SLUŽILI SVOJE NACISTIČKE GOSPODARE KAKO SU TO ČINILI I NJIHOVI PRECI 7 STOLJEĆA,SLUŽEĆI SVE EVROPSKE ,KRALJEVSKE I CARSKE DINASTIJE KAO ESKADRONI SMRTI ZA UBIJANJE NEPOASLUŠNIG GRAĐANA TIH DINASTIJA , PA ZBOG TOGA U CRKVI U JENI STOJI NAPIS GDJE SE BOGA LIJEPO MOLI I UMOLJVA DA VJERNIKE SPASI OD KUGE ,RATA I HRVATA.DAKLE ,TA KATOLIČKO-TRIBALAN-ANTROPIDNA HORDA SA DINSRSKIH
  OSOJA I PRISOJA JE SAVJESNO I MARNO VRŠILA ČIŠĆENJE STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJI PO NACISTIČKOM,EUGENIČKOM PROGRAMU KAKO BI SE USPOSTAVILA ČISTA ARIJEVSKA RASA . NA NAŠEM PODRUČJU JE KRITERIJE ODREĐIVAO,TIČUĆI SE VJERSKE ČISTOĆE,NADBISKUP STEPINAC ,A ŠTO SE TIČE NACIONALNE ČISTOĆE ,ONA JE STROGO VEZANA ZA VJERSKU ČISTOĆU I TU SU SE KRITERIJ CRKVE POKLAPALI SA NACISTČPKOM DOKTRINOM. DA KAŽEM ONO POSLIJEDNJE ZBOG ČEGA JE I USLIJEDILA OVA RASPRAVA . STEPINČEVI ANTROPOIDNI KRIŽARI ,KAKO SAM NAJPRIJE REKAO ,NISU BILI U STATUSU VOJNIKA NIOPOKOJOJ OSNOVI ILI UZUSU,ONI SU BILI POŠASNA HORDA KOJA JE 4 GODINE PROVODILA PROGRAM ČIŠĆENJA O ČEMU SAM NAPRIJED REKAO,I SVEČETIRI GODINE BILI SU NA SUDU JAVNOSTI.NJIHOVA ZLODJELA NITKO NE MOŽE OPRAVDATI NIPOKOJO OSNOVI PA JE NJIHOVO UNIŠTENJE BILO SAMO MOMENAT IZVŠENJE PRESUDE ZA DJELA KOJA SU 4 GODINE ČINILI JAVNO I OTVORENO. I ONI NISU NIPOKOJOJ OSNOVI ŽRTVE NEGO SU ONI PROIZVODILI ŽRTVE. I NIKAKAV SPOMEN NA NJIH NE MOŽE BITI DRUGAČIJI OSIM SPOMEN NA ANTROPOIDNE STEPINČEVE KRIŽARE KOJI SE MOGU JOŠ NAZVATI, ANTROPOIDNA LJUSKA P O Š A S T !!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code