
U svim poznatim vinogradarskim krajevima počele su berbe grožđa. Bez prijatelja, rođaka, kumova i susjeda nema prave berbe, kao ni bez dobrog doručka i domaće kapljice prije toga.
Proteklog vikenda urednik portala Tjedno je bio u Jaski, u vinogradu Dražena Jurkovića, u Jaski poznatijeg kao Čokoladni Draž i ponovno sam se uvjerio kako zaista Jaskanci odnedavno proizvode vino od grožđa.
U svom vinogradu Čokoladni Draž uzgaja graševinu i zeleni silvanac. Kod Draža Čokoladnog berba je počela u subotu ujutro, a poslije se društvo zadržalo do kasno u noć.
Ove godine grožđe je mnogo bolje rodilo nego prošle.T
Najnovije vijesti
-
AKTUALNI KOMENTAR
PAVKOVIĆ: PARTIZANI, ŽIDOVI I PALESTINCI, UKRAJINCI I RUSI NE ODAJU POČAST SVIM ŽRTVAMA
-
INFO BIRO
BRAĆA KUMERLE I 150 TISUĆA PREGLEDA U JEDNOM DANU
-
GLAVNE TEME
ŽIVOT SATKAN OD SUZA I NEPROSPAVANIH NOĆI
-
INFO BIRO
NAGRADNI FOND OD 43 TISUĆE EURA
-
GLAVNE TEME
PEČARIĆ: SUDSKOM PRESUDOM LAŽNI AKADEMIK SMIJE LAGATI, A MENE KAZNIŠE ZBOG CITATA UGLEDNOG POVJESNIČARA
-
KULTURNI ŽIVOT
KORUGA: ISTINSKI VIRTUOZ JONATHAN FOURNEL I SIMFONIČARI HRT-a

3 komentara
Uskoči u raspravuNema komentara!
Počnite s raspravom.