NIKAD ME NISU ZVALI U VUKOVAR

NIKAD ME NISU ZVALI U VUKOVAR

8. studenoga, 2018.

Popularni pjevač nam je otkrio da mu je iznimno žao što tu pjesmu, koju osobito vole hrvatski branitelji, koja je antiratna, u proteklih 27 godina nije imao prilike otpjevati i u Vukovaru!

“Ne znam zbog čega me nikada nisu zvali u Vukovar, a rado bih došao, tim prije što je ova pjesma obilježila i dobar dio moje umjetničke glazbene karijere, rekao je te dodao da uskoro snima novu pjesmu u koju će osim njega biti uključena još tri gitarista”, odnosno pjevača

Napisao: Mladen Pavković

Vladimir Kočiš Zec, dugogodišnji član jednog od najpopularnijih zabavnih sastava Novih fosila, u prepunoj zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u utorak je održao svoj treći solistički koncert, kojim je obilježio dvostruki jubilej – 50 godina uspješne glazbene i umjetničke karijere i 70 godina života!

“Ovaj koncert je uistinu bio kruna moje karijere. Osim toga, dao mi je vjetar u leđa, kako se kaže, da nastavim dalje, pa ću uskoro održati niz koncerata u Hrvatskoj, ali i u Sloveniji” – rekao je.

Gospodine generale

Na kraju koncerta, kojeg je snimila i Hrvatska radio televizija, otpjevao je dobro poznatu pjesmu – „Gospodine, generale“, koja je nastala u vrijeme srpske agresije, a u kojoj se poglavito ističe: „Gospodine generale, ako sa vjetrom neki zvuk vas budi, to kuca srce hrabrih ljudi. I reći ću vam samo još jednu stvar – Zapamtite Vukovar!“

Kad je počeo pjevati ovu jednu od najljepših domoljubnih pjesama, svi posjetitelji, kao jedan, ustali su i pjevali je zajedno s njim kao – himnu!

Uskoro nova pjesma

Popularni pjevač nam je otkrio da mu je iznimno žao što tu pjesmu, koju osobito vole hrvatski branitelji, koja je antiratna, u proteklih 27 godina nije imao prilike otpjevati i u Vukovaru!

“Ne znam zbog čega me nikada nisu zvali u Vukovar, a rado bih došao, tim prije što je ova pjesma obilježila i dobar dio moje umjetničke glazbene karijere”, rekao je te dodao da uskoro snima novu pjesmu u koju će osim njega biti uključena još tri gitarista, odnosno pjevača. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 8 studenoga, 2018, 07:48

    Odličan koncert s odličnim gostima. Organizacija na razini. Hvala, Zec!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code