POLITIČKI USTANAK – PISMO IVANU PENAVI

POLITIČKI USTANAK – PISMO IVANU PENAVI

11. listopada, 2018.

 

Osim nas samih neće nas nitko drugi spasiti. Svi drugi narodi, države i pojedinci vode računa samo o svojim interesima. Predsjednik Vlade Andrej Plenković nam laže kad kaže da iza nas stoje EU i NATO. To je tako samo dok se mi ponašamo kao njihove sluge i dok podupiremo njihove, a ne naše vlastite hrvatske interese.

Gospodine Penava, ne dozvolite da Vam bilo tko iz Zagreba diktira karakter prosvjeda u Vukovaru. Naravno, da svi stojimo iza Vaše poruke da će to biti miran i dostojanstven prosvjed. Međutim, to MORA BITI I JASAN POLITIČKI PROSVJED. Na tom se prosvjedu mora čuti i odlučna politička poruka izdajničkom hrvatskom državnom vodstvu koje nas vodi u propast. Također, na tom prosvjedu mora se čak do Australije i Argentine čuti poziv svih hrvatskim domoljubima da je došao zadnji trenutak za ujedinjenje iskrenih hrvatskih domoljuba

Napisao: Antun Babić

Gospodine Penava, na Vašim je leđima velika odgovornost. Znam što znači biti organizator ili suorganizator javnih prosvjeda. Kao politički emigrant u Australiji bio sam često u situaciji koja je slična Vašoj. Stavljali smo na kocku naša radna mjesta, a ne tako rijetko, naše živote i naše obitelji u komunističkoj Jugoslaviji. Udba je proganjala i njih i nas. Međutim, nikada nismo odustajali od naše ideje niti smo dozvolili da nam bilo tko određuje što ćemo govoriti na tim javnim prosvjedima, koji su se često održavani ispred Australskog parlamenta. Kad je bilo potrebno napadali smo i Vladu Australije zbog njezinog podržavanja zločinačke Jugoslavije, u kojoj su glavnu riječ imali Srbi, kao što, nažalost, danas Pupovac ima u Hrvatskoj.

Imamo kakvu takvu državu

Gospodine Penava, budite dostojan zamjenik hrvatskih velikana iz prošlosti. Hrvatski je narod kroz povijest opstao zato jer su se mnogi hrvatski junaci borili za svoj narod do zadnje kapi krvi. Nisu odustajali ni onda kad nije bilo nikakve šanse za uspjeh.

Gospodine Penava, za razliku od tih za hrvatski narod teških vremena, mi danas ipak imamo (kakvu takvu) hrvatsku državu. Vi ste danas gradonačelnik Vukovara, a ne neki Jugoslaven ili četnik. Vi ste taj koji može utjecati na budućnost ne samo Vukovara već i cijele Hrvatske. Istina, ponovno se nalazimo pred ponorom, ili još gore, pred nestankom. Međutim, to će se dogoditi samo ako mi to kao narod dozvolimo, i iako budemo išli u taj nestanak kao ovce na klanje.

Gospodine Penava, situacija u kojoj se nalazi hrvatski narod, ne samo u Hrvatskoj nego i u BiH, toliko je opasna za našu budućnost da se mi Hrvati moramo probuditi iz eutanazije i prestati očekivati da će nas netko drugi spasiti. Osim nas samih neće nas nitko drugi spasiti. Svi drugi narodi, države i pojedinci vode računa samo o svojim interesima. Predsjednik Vlade Andrej Plenković nam laže kad kaže da iza nas stoje EU i NATO. To je tako samo dok se mi ponašamo kao njihove sluge i dok podupiremo njihove, a ne naše vlastite hrvatske interese.

Gospodine Penava, ne dozvolite da Vam bilo tko iz Zagreba diktira karakter prosvjeda u Vukovaru. Naravno, da svi stojimo iza Vaše poruke da će to biti miran i dostojanstven prosvjed. Međutim, to MORA BITI I JASAN POLITIČKI PROSVJED. Na tom se prosvjedu mora čuti i odlučna politička poruka izdajničkom hrvatskom državnom vodstvu koje nas vodi u propast. Također, na tom prosvjedu mora se čak do Australije i Argentine čuti poziv svih hrvatskim domoljubima da je došao zadnji trenutak za ujedinjenje iskrenih hrvatskih domoljuba. 

Pamtite moju poruku

Sve sadašnje tzv. hrvatske domoljubne stranke i organizacije totalno su zakazale. Istina, u njihovim redovima ima i neupitnih hrvatskih domoljuba. To, međutim, nije dovoljno za skidanje političkim putem s vlasti sadašnjih lopova, izdajica i tuđih slugu u Hrvatskoj. Hrvatski velikani iz prošlosti, a posebno branitelji koji su dali svoje živote u Domovinskom ratu, pozivaju nas iz njihovih grobova da prestanemo šutiti i klečati pred izdajica. Oni od nas traže da budemo junaci kao što su oni bili u daleko težim uvjetima.

Gospodine Penava, u zaključku Vas molim da osim Vas izaberete barem još jednog ili dva čovjeka (naprimjer – general Sačić ili Hrvoje Zekanović, ili netko treći), kojima vjerujete, a koji će desetinama tisuća Hrvatica i Hrvata na prosvjedu u subotu 13. listopada reći ono što žele čuti i zbog čega dolaze u Vukovar. Osim snažnog ultimatuma hrvatskim pravosudnim institucijama i Vladi RH da već od ponedjeljka 15. listopada mora krenuti vjerodostojan i djelotvoran pravni proces protiv svih agresora na Hrvatsku koji su počinili zločine u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj. Jednako tako, na tom prosvjedu mora se čuti i beskompromisna politička poruka i poziv na ujedinjenje, a ako treba i na politički ustanak hrvatskog naroda, u domovini i iseljeništvu.

Gospodine Penava, molim Vas da dobronamjerno primite moju poruku, koja je odraz pola stoljeća mojeg djelovanja u borbi za našu Hrvatsku. Ovisno o tomu koliko će biti politički uspješan prosvjed, koji ste Vi najavili u Vukovaru u subotu 13. listopada, VI OSOBNO ĆETE NAKON TOG PROSVJEDA UĆI U HRVATSKU POVIJEST KAO JUNAK, ILI, U SLUČAJU DA, OD STRAHA PRED PLENKOVIĆEM POKLEKNETE, POVIJEST ĆE VAS ZABILJEŽITI KAO DOBRONAMJERNOG ČOVJEKA KOJI SE NA KRAJU UPLAŠIO VELIKE ODGOVORNOSTI I NIJE IMAO HRABROST KOJU U TAKVIM TRENUTCIMA IMAJU PRAVE NARODNE VOĐE.

Ja se duboko nadam da će nakon prosvjeda u Vukovaru hrvatski narod imati još jednog velikog vođu, a ne slabića koji je obećavao puno, a onda na kraju iznevjerio.

Neka Vam dragi Bog pomogne donijeti pravu odluku. T

8 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ante Matić
  #1 Ante Matić 14 listopada, 2018, 14:42

  Bio sam ma prosvjedu u Vukovaru i čuo istinu. Niko normalan i pametan u zemlji Hrvata ne može više reći da ne zna istinu o stradanju Hrvata u Vukovaru. Čuo sam na svoje uši strašna svjedočenja pod ovim krvavim podnebesjem. Bože naših otaca prosvijetli pšamet hrvatskim političarima i ljudima na vlasti, da procesuiraju one koji su ubijali, silovali mučili hrvatske zarobljenike i civile u Vukovaru i u srpskim logorima. Sad znam imena počinitelja tih zločina. Lustracijo, kad ćeš postat stvarnost? Suci , šta radite o sebi se zabavili!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. anno
  #2 anno 13 listopada, 2018, 19:24

  Baš me zanima što čeka poštenog i iskrenog penavu od ovih naših vrhovnika ?
  Mislim da im je pokazao zube nakon današnjeg korektnog okupljanja u Vukovaru.
  dajte se više probudite gospodo iu vlasti i procesuirajte i ubrzajte to naše pravosuđe!
  Ako niste sposobni povucite se iz svojih pozicija.
  I riješite se toga Brkića ako imate m…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 13 listopada, 2018, 17:15

  Tko je ovaj Babić? Jel to onaj komunjara iz Australije?

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. .FRANO
  #4 .FRANO 12 listopada, 2018, 22:01

  PORUKA OVOM SATEPINČEVSKOM KATOLIKU!!

  TKO JE ANTUN BABIĆ??

  POŠTOVANI GOSPODINE ,ANTUNE BABIĆU,

  ČEMU TOLIKI TRUD I TOLIKE PISANIJE, POŠTOVANI ANTUNE, NA KOJE SAM MNOGIM,TAKVIM KAO VI ,UPRAVO NA OVOM UVAŽENOM PORTALU, ODGOVARAO ,DIJALEKTIČKO-MATRIJALISTIČKIM SPOUZANJNIM ČINJENICAMA, O TAKOZVANIM HRVATIMA U AUSTRALIJI ILI U BLAJBURGU ILI ,NA OVOJ NAŠOJ GEJI ,ALI UVJEK KAO STEŠPINČEVSKIM ZLOČINCIMA ,KOLJAČIMA I PLJAČKAŠIMA. U PRVOM REDU,VI NI ONI NISTE HRAVTI ,JER KROZ SVOJU POVIJEST NOSITE GENETSKU I ONU ANTROPOLOŠKU OZNAKU ,DA STE POTOMCI ALTAJSKO-MONGOLSKIH RATNIČKIH HORDI KOJE SU SE POTUCALE KROZ TRAJANJE RIMSKE IPMPERIJE I POVJESNIM ODREDNICMA SU SE NAŠLI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA KAO NAJMANJE VRIJEDNE LJUDSKE SPODOBE ZA RIMSKU IMPERIJU ,JER IH TAKO PREDSTAVLJA STARI RIM ,I DAJE IM MJESTO ,PREMA NJIHOVIM ODREĐENJIMA, KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKIM HORDAMA DA SE NASELE NA GRANICE TE IMPERIJE KOJE SU NAJMANJE UGROŽAVANE ,ALI KOJE MORAJU IMATI I NEKU KONTROLU,PA UDOMLJENJE TIH RATNIČKO-PLJAČKAŠKIH ESKDRONA NEĆE BITI NA TROŠAK IMPERIJE JER SE NJIHOVA EGZISTENCIJA TEMELJI NA PRIKUPLJANJU DOBARA UPADIMA NA TERITORIJE SUSJEDNIH NARODNIH ZAJEDNICA PLJAČKAJUĆI IH I UBIJAJUĆI IH , JER JE TO BIO UVJET JIHOVOG OPSTANKA ,JER TI GEOGRAFSKI UVJETI NISU PRUŽALI NIKAVE UVJETE ZA RAZVOJ PROIZVODNIH , MATERIJALNIH SNAGA ,A ONE SU UVJET OPSTANKA I RAZVOJA JEDNE LJUDSKE ZAJEDNICVE DA RAZVIJAJU VLASTITE PROIZVODNE SNAGE KOJE SU U SVAKOJ DRUŠTVNEOJ ZAJEDNICI GARANCIJA ZA OPSTOJNOST I PROGRESIVNI NAPREDK.
  PA JE ZNANO DA SU NAŠI DINARSKI STANOVNICI SVOJU EGZISTENCIJU ,UVJEK TEMELJILI NA SLUŽBI SVIM VALADJUĆIM EVROPSKIM DINATSIJAMA KOJE SU IH IZNAJMLJIVALI ZA ZLOČINAČKE ČINE U SVRHU OSTVARENJA NEKIH TERITORIJALNIH ILI DRUGIJ POLITIČKIH CILJEVA ILI POTREBA.A TE DINSTIJE SU UVJEK BILE ,U PRVOM REDU,KATOLIČKE,U SLUŽBI RIMA ,ILI U SIMBIOZI RIMA KAO POKROVITELJA.
  PA SU SAD NAŠA ,JER SU NA NAŠEM TERITORIJU,TA ALTAJSKA RATNIČKA PLEMENA PROZVANA KAO HRVATI , A NIKADA NISU PRIPADALI ,NI GENETSKI,NI KULTUNO,NI TERITORIJANO UKLOPLJENI U ZAJDENICU HRVATSKIH ŽITELJA ,JER SU NA POSEBNOM ,IZOLIRANOM TERITORIJU ,TEŠKO PRISTUPAČNOM, ZA KOJE AUTOHTONI SLAVNESKI HRAVATI NISU IMALI NIKAVOG INTERESA , A CRKVA,ONA RIMSKA , IMPERIJALNA ,ZGRTAČKO-ZLOČINAČKA, IH JE KORISTILA ,PREKO STALEŠKE DRŽAVE ,VENECIJE, ZA UPADE U BOSNU NA TURSKI TERTORIJ ,A PRIJE TOGA DA IH DISIPLINIRA I ORGANIZIRA U NEKU ZAJEDNICU ,KAO RATNU ,ALI KRVOLOČNU ,POD KRIŽEM I MAČEM ,DA UPADAJU U TURSKU BOSNU,JER TAMOI ŽIVE KRŠĆANI ,ALI DRUGAČIJIH POSTULATNIH NAZORA ,KAO MANIHEJSKI KRŠĆANI.

  I TAKO SU NAŠI ALTAJSKI PLJAČAKŠI I UBOJICE,SA DINRASKI OSOJA I PRISOJA,NEKOLIKO STOLJEĆA SLUŽILI VENECIJU ,KOJA IM JE DALA HRVATSKI NAZIV, JER JE RIM STALNO PRISVAJAO TA PODRUČJA ,KONTRA ONOJ TAMO RASKOLINČKOJ, BRADATO ČETNIOČKO-KRVOLOČNOJ CRKVI NA ISTOKU.PA JE TA RAZBOJNIČKO-PLJAČAKAŠKA PLEMENA RIM POKSTIO NA ZLOČINAČKO-KATOLIŠTVO,SAGRADIVŠI IM I NEKE KAPEKLICE,IMENOVAO NJIHOVOG VOĐU ,KONJOKRADICU,KRALJEM I NAZVAO I H KRALJEVINOM.KAKVOG LI PARADOKSA ? NE PAMTI NIJEDNA DRUŠTVENA ZNANOST DA SE MOGLA USPOSTAVITI NEKA ZAJEDNICA KOJA BI IMALA I KRALJEVSKE ATRIBUTE ,OBZIROM NA TERITORIJ KOJI JE BIO VIŠE NEGO NEPRIMJEREN ZA ŽIVLJENJE ,OSIM ŠTO SU TO MOGLI ,U POSEBNIM UVJETIMA ŽIVJETI ALTAJSKO-MOMGOLSKA RATNIČAK PLEMENA ,KOJA SU SVOJU EGZISTNCIJU BAZIRALI NA PERMANENTOJ SLUŽBI RIMSKOJ CRKVI ZA PLJAČKU I TERORISTIČKE ČINE.
  PA U SLUŽBI VENECIJE ,KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKE HORDE ,PIŠE BOSANSKI KNJIŽEVNIK I POVIJESNIČAR , IVAN LOVRENOVIĆ,U SVOJOJ KNJIZI ,BOSNAKI HRVATI ,ČESTO SU UPDALI NA BOSANSKI TERITORIJ, DOPIRUĆI ,ČAK DO JAJCA I TRAVNIKA ,UBIJAUĆI TAMOŠNJE HRVATE, TURSKE KMETOVE ,KOJI SU SE TAMO NASELILI IZ HRVATSKE ,JER IM NA FEUDALNIM POSJEDIMA ZRINSKI I FRANKOPANA NIJE BILO EGZISTANCIJE,PA SU PRBJEGLI IZLAŽUĆI SE SMRTNOJ OPANOSTI.A U TURSKOJ BOSNI SU DOBILI IMANJE NA KOJIMA SU POSTALI SVOJI GOSPODARI ALI PLAĆAJU TURSKOJ VLASTI POREZE U NATURI.
  TAKO JE POVIJESNIČAR I KNJIŽEVNIK IVAN LOVRENOVIĆ, PRVI OTKRIO LAŽ O SPAŠAVANJU GOSPINE SLIKE IZ GORUĆEG SAMOSTANA I CRKVE U RAMI. NAPROTIVM, ALTAJSKI RATNICI ,ODNOSNO RAZBOJNICI SU POD ZAPOVJEDNIŠTVOM VENECIJANSKG PROVIDURA IVANA ZENA UPALI U RAMU GDJE SU MIRNO ŽIVJELI TAMOŠNJI KATOLICI ,IMALI BOLJE UVJETE ŽIVLJENJA NEGO NA KATOLIKČKO-VENICIJANSKOM ZAPADU I NIKAKO NISU PRIHVATILI BIJEG NA ZAPAD.PA SU ZATO DOŠLI KRVOLOČNI DINARSKI HAJDUCI, KOJI SE I DANAS KITE NEKIM SVOJIM PODVIGOM ,U SINJU, SPAŠAVANJEM GOSPE, KOJU SU TADA UKRALI ,POŠTO SU ZAPALILI CRKVU I SAMOSTAN U RAMI ,KOJU SU IZGRADILI TAMOŠNJI KATOLICI ,NARAVNIO UZ SVESTRANU POMOĆ TURSKIH VALASTI. DA BI SE TA ALTAJSKO-MONGOLSKA HORDA POHVALILA KAKO SU TURSKE VLASTI POSTROŽILI REŽIM ŽIVLJENJA SAMO KATOLICIMA I IZVRŠILI POKOLJ I PROTJERIVANJE TAMOŠNJIH KATOLIKA,ZAPALIVŠI IM CRKVU I SAMOSTAN,ZBOG ČEGA SU VENECIJANSKI KATOLICI,ALTAJSKI-KRVOLOČNI HAJDUCI PRISKOIČILI U POMOĆ I USPJELI ,POD CIJENU ŽIVOTA, SPASITI GOSPINU SLIKU, A RIM JE TAJ UPAD I PALJENJE CRKVE I SAMOSTANA,U RAMI,PREPISAO TURSKIM VLASTIMA PA JE RIMSKA CRKVA PROGLASILA ALTAJSKE ESAKDRONE SPASITELJIMA TE VAŽNE KATOLILČKE RELIKVIJE KOJA SE DO DANŠNJIH DANA LAŽNO PREDSTVALJA KATOLICIMA RIMSKE SLJEDBE.
  PO PROPASTI VENECIJE NAŠI ALTAJSKI KRVOLOČNI HAJDUCI NASTAVLJAJU ,PO ODLUCI RIMA, BITI ESKADRONI SMRTI ,SAD U SLUŽBI MARIJE TEREZIE ,PA HABZBURGA I NA KRAJU III REICHA, U STEPINČEVOJ KRVOLOČNOJ HORDI GDJE SU NAPRAVILI NEPAMČENE ZLOČINE NAD SVIM DRUGIM I DRUGAČIJIM ŽITELJIMA AUTOHTONE SLAVENSKE HRVATSKE.
  PA JE NEVJEROJATNO DA NAM SE JAVLJAJU POTOMCI TIH HAJDUKA ,KRVOLAKA ,KAO ŠTO JE I OVAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ,KOJI SE TAKO DEKLARIRA , DA NAM PRIKAŽE ,KAKO SU TI IZBJEGLI POTOMCI, TIH KRVOLKA ,KOJI U GENIMA NOSE ALTAJSKO-KRVOLOČNE RATNIČKO- ZLOČINAČKE NAGONE, JER SU ONI NA STUPNJU,REKAO BI HEGEL, NESRETNE SVIJESTI, JER NIKADA NISU PRI SEBI NI PO SEBI,JER JE NJIHOV RAZUM UVJEK SPREMNA NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI .PA NAM POŠTOVANI ANTUN BABIĆ ,PIŠE HAJDUČKE DAVORIJE O TIM POTOMCIMA U AUSTRALIJI KAKO SU POSTALI PAMETNI I DOBRIM KATOLICIMA STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA ,SPREMNI OPET UZETI SRBOSJEKE ,A DANAS I HRVATOSJEKE I KRENUTI STOPAMA SVOJI PREDAKA ,PRAVITI POKOLJE U KRVI DO KOLJENA.A TAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ JOŠ DO DANAS NIJE ILI NEĆE NAUČITI U POVIJESNIM DOKUMENTIMA ,DA SU TI AUSTRALSKI ,HIBRIDIZIRANI, STEPINČEVI HRVATI POTOMCI GENETSKIH ZLOČINACA,STEPINČEVIH HOLOKAUSTSKIH HORDI ,ČIJE SMO PRETKE S PUŠKAMA POBJEDILI U II SVJETSKOM RATU I MNOGE OSUDILI NA KAZNU ZA CRNU RUPU, A MNOGE NA KORISNI RADA ZA ZAJEDNICU.
  PREMA TOME NJIHOV UGLED U AUSTARLIJI ,ILI BILOGDJE NA KRVOLIČNO-ZLOČINAČKOM KATOLIČKOM ZAPADU, MEĐU TAMOŠNJIM KATOLICIMA,MOGU IMATI KAKVE GOD ONI MISLE PLEMENITE ODNOSE, NEKA IH PODIJELE SA SUSJEDNIM PLEMENIMA ABORIDŽINA ILI ONOM JUŽNOAMERIČKIM GAUČIMA. A POŠTOVANI BABIĆ BI MORAO NAUČITI ISTINU O STEPINČEVSKOM HOLOKAUSTSKOM POHODU U SLUŽBI III-ĆEG RECHA I RIMSKE CRKVE DOGOVOREN RIMSKIM KONKORDATOM,1935 GODINE , IZMEĐU HITLERA I VATIKANA O PREUREĐENJU KATOLIČKE EVROPE ,ISTREBLJENJEM SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH, U ČEMU SE CRKVA U HRVATA ,POD VODSTVOM SVOGA EGZARHA ,STEPINCA,PRIMILA SVOJSKOG POSLA ČIŠĆENJA HRVATSKOG TERITORIJA OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. I NARAVNO ,TKO BI DRUGI I BIO SPOSOBAN GENETSKI I FIZČKI OČISTITI TU HRAVTSKU OSIM ALTAJSKO-MONGOPOLSKIH RATNIČKIH HORDI ,KOJI SU POSTALI PROFESIONALNI UBOJICE ,PALJAČAKŠI I OKUPATORI. A NAŠ POŠTOVANI BABIĆ,NEĆE ILI NE MOŽE SVATITI DA SU AUTOHTONI SLAVENSKI HRVATI I SVI DRUGI I DRUGAČIJI,KOJI SU SA NJIMA ŽIVJELI U ZAJEDNICI, MORALI UZET PUŠKE I PROTJERATI TE HAJDUČKE HORDE STEPINČEVIH KRVOLAKA. A MOGLI SMO IH TAKO USPJEŠNO POBJEDITI JER JE NAJVEĆI, AKO NE I APSOLUTNI DIO GRAĐANA HRVATSKE UDRUŽIO SE U OSLOBODILAČKI RAT I POBJEDIO TAJ ZLOČINAČKI,STEPINČEVSKI KRVOLOČNI ŠLJAM.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. zzigho
  #5 zzigho 12 listopada, 2018, 16:41

  Ma ljudi moji jeli to moguće.
  Nisu ovima na Vlasti baš svi kod kuće.
  Mijenjaju mišljenja o kažnjavanju odlaska na prosvjed svojih članova ko Cigo konj.
  baš me zanima tko će u vladajućoj stranci kome spustiti i dopustiti.
  Pa ionako oni koji vrijede odlaze van.
  Predsjedniče…Što je ostalo ?

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Ante
  #6 Ante 12 listopada, 2018, 03:43

  Gospodin Penava puno hvala.Da imamo Hrvatsku vladu oni bi napravili psao bez prosvjedbe.Hrvatska vlada brani zlocin .braniga Kolinda i Plenkovic ONI su isti .Rada na propasti Hrvatske I njena naroda.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Anonimno
  #7 Anonimno 11 listopada, 2018, 19:53

  MI Lijane sine mio što si ti to naumio
  poruke si uvijek slao pa si druge nasanjkao
  U Vukovaru će da se zbori
  samo da Ivan ne izgori
  Namerio se on na crnog vraga
  kome li je Lijepa naša draga
  sad se vidi sad SE ZNA ko ovdje zapovjeda
  nekima je pamet gluha pa nemaju niti sluha
  To se nova povijest stvara heroja iz Vukovara
  istinu nam sada kaži više naroda ne laži
  Državu sad novu stvaraj više naroda ne varaj.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Magdalena
  #8 Magdalena 11 listopada, 2018, 07:27

  Gospodin gradonačelnik Penava se malo zaletio, iako su mu namjere u početku bile dobre. Maheri, odnosno maher ga je iskoristio, za svoj obračun s Plenkovićem.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code