30 GODINA EUROTRADEA

30 GODINA EUROTRADEA

3. travnja, 2019.

U poslovnoj zgradi Eurotradea u Zagrebu održala se prezentacija „Back To School 2019.“, a ujedno obilježila 30-godišnjica postojanja te tvrtke.

Tvrtka Eurotrade se bavi distribucijom pisača i ispisnih tehnologija, tinti i tonera, papira i pisaćeg asortimana te školskog i uredskog pribora, a njezin asortiman broji preko 10.000 različitih artikala. Osim što je jedna od tvrtki s najdužom tradicijom poslovanja u Republici Hrvatskoj, uspješno izvozi u zemlje regije te države članice Europske unije.

Posebnost te prezentacije bilo je gostovanje poznatog komičara Željka Pervana, koji je glumeći zločestog profesora uzvanicima, ovaj put prigodno smještenim u školske klupe, prezentirao rad tvrtke te njezine brandove i proizvode, a i neke novitete.

Uz smijeh i zabavu uzvanici su aktivno sudjelovali u toj prezentaciji, ponešto saznali i naučili, a potom je uslijedio prigodni domjenak.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Gonzalez Andres
    #1 Gonzalez Andres 10 svibnja, 2019, 01:40

    Pozdrav, trebate li kredit uz nisku kamatu od 2% Jeste li odbili bankovne kredite jer nemate nikakav kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od stresa u banci Zatim ste na pravom mjestu i kontaktirajte nas putem e-maila ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code