KONZERVATIVCI, HSP I HASANBEGOVIĆEVI NEZAVISNI ZAJEDNO IZLAZE NA IZBORE

KONZERVATIVCI, HSP I HASANBEGOVIĆEVI NEZAVISNI ZAJEDNO IZLAZE NA IZBORE

23. siječnja, 2018.

 

 

Desnica je razmrvljena zbog bahatosti i sebeljublja bivših čelnika pravaških stranaka i ostalih stranaka desnice – rekao je gost Bujice i otkrio ekskluzivu. Potvrdio je da sa dr. Zlatkom Hasanbegovićem i Karlom Starčevićem, gradonačelnikom Gospića i čelnikom HSP-a razgovara o zajedničkom nastupu HKS-a, HSP-a i stranke Neovisni za Hrvatsku na izborima za Europski parlament. “Krajnje je vrijeme za respektabilnu koaliciju državotvornih, suverenističkih stranaka i istinskih, poštenih domoljuba koji nisu izgubili svoj obraz! Hasanbegović i Starčević slažu se sa mnom da je interes hrvatskog naroda na prvom mjestu. Nakon 10 godina rascjepkanosti, hrvatskom čovjeku bit će ponuđena istinska državotvorna i suverenistička koalicija

Napisala: Mateja Jozeljić

Jedan je zadržan na 30 dana u osječkom Istražnom zatvoru, dok su ostali prošli tek s prekršajnim prijavama! U drugoj po redu policijskoj raciji prije četiri dana, u selu iz kojeg je napadan Vukovar pronađene su ručne bombe, automatsko oružje, sedam bajuneta, na stotine komada streljiva pa čak i optika za ručni bacač! Među uhićenima su bili i članovi lokalnog ogranka SDSS-a… Na svoje sam uši čuo rafale na pravoslavni Badnjak! Žalili su mi se i uznemireni građani, bacane su ručne bombe, osjećala se nelagoda… Gdje je sada Milorad Pupovac da se ogradi ili da kritizira postupak svojih sunarodnjaka?! Gdje su pripadnici ostalih srpskih stranaka, mudro šuti i Srđan Milaković, a sutra bi odmah krenuli s frazom o ‘ugroženosti Srba u Hrvatskoj’. Jedini ugroženi u našoj zemlji postali su Hrvati,” rekao je u Bujici u ponedjeljak 22. siječnja na Z1 televiziji zamjenik gradonačelnika Vukovara i predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Marijan Pavliček.

Ovdje se radi najmanje o proslavi Božića koji je blagdan mira, to je prvenstveno pokazivanje nacionalizma. Nijedna hrvatska institucija još od integracije nije pročistila ta sela, zato nam se događaju ovakvi slučajevi. Žalosno je da se nigdje osim u ovoj emisiji nije moglo čuti baš ništa o ovome skandalu,” nastavio je Pavliček dodavši da je ponovno zakazalo i pravosuđe. 

Vukovarska uhićenja koja su prešutjele sve druge televizije za Bujicu je komentirala i europarlamentarka Ruža Tomašić: “Znamo jako doboro koliko je mržnje u Vukovaru, ali ne od strane hrvatskog naroda, već od strane tih sitih četnika koji su napadali Hrvatsku! Srbima jednostavno treba reći; želite li biti građani Republike Hrvatske – super, bit ćemo jednaki, a ako ne želite, Bože dragi, zna se gdje je granica – sretan vam put!”

Zanimljivo je, znakovito i pomalo zastrašujuće da je kod uhićenih pronađeno i sedam bajuneta. Pavliček smatra da je još uvijek razno oružje zakopano po podrumima i drugim skrivenim mjestima te da ga Srbi imaju još od rata i tzv. mirne reintegracije. Mnogi su se naoružavali i u međuvremenu novim oružjem, što je javna tajna u Vukovaru… Nevjerojatno je da su uhićeni zaradili tek prekršajne, a ne kaznene prijave!

“Milorad Pupovac sada je prevaga u državnoj vlasti i to se pokazuje na nizu slučajeva u kojem se određene stvari rješavaju promptno i u tišini, samo ako se tiču srpske nacionalne manjine, a ako se netko usudi samo reći istinu o Domovinskom ratu, odmah završava na naslovnicama ocrnjen…” 

Vladajuću koaliciju Pavliček je nazvao “abnormalnom”, a političku vlast u kojoj surađuju demokršćani, HNS i Pupovčev SDSS “šizofrenom”… Dodao je: “Velik dio političara odnarodio se, gleda samo svoje osobne interese i fotelje, posebno sada kada državna vlast ovisi o tri ruke Milorada Pupovca!” 

Cijelu beogradsku presudu za zločine na Ovčari vukovarski dogradonačelnik nazvao je sramotnom, a proces montiranim.

“26 godina nakon genocida nad hrvatskim narodom dobivamo presudu službenog Beograda. To je bio montirani proces, od 20 osumnjičenih optuženo je njih osam… Kroz presudu se provlači da su zločine napravili neki teritorijalci u pripitom stanju i lokalni čelnici, a nigdje se ne spominju nalogodavci, vrh JNA koji je itekako bio uključen u zločin. Srbija koja je agresor – oprala je ruke i prebacila odgovornost na najnižu moguću razinu… Žalosno je što nismo čuli reakciju DORH-a i Ministarstva pravosuđa, to samo pokazuje koliko je našim institucijama stalo do ovog slučaja…”

Kompleks genecidnog naroda

Pavliček je još dodao: “Francuska država počela je istraživati smrt Jean-Michela Nicoliera, vjerujem da će njihova istraga donijeti mnogo bolje rezultate nego ova farsa iz Beograda, ali i neaktivnost našeg pravosuđa.”

Pavliček je posebno kritički govorio o diplomaciji: “45 godina komunisti i velikosrbi su nam nametali kompleks ‘genocidnog naroda’, a dobar dio naše diplomacije i dalje se ponaša iskompleksirano, stalno se nekome za nešto ispričavaju, tobože radi dobrosusjedskih odnosa i slično, a zapravo rade na štetu hrvatskog naroda i u korist svih ostalih. Potpuno je apsurdno nabijati bilo kakvu krivnju i kompleks mladim generacijama! Svi drugi narodi neopterećeni su svojom prošlošću, za razliku od nas. Ispada da se trebamo sramiti što smo Hrvati. Za dosta toga kriva je naša diplomacija, a neki diplomati čak otvoreno rade protiv interesa Hrvatske.”

Pavliček smatra kako hrvatska državna politika i politika naših europarlamentaraca mora biti usklađena, a rekao je i da Istanbulska konvencija ne smije biti ratificirana.

“Ona se kosi s tradicionalnim i kršćanskim načelima hrvatskog naroda. Očigledno je da se odugovlači s ratifikacijom, HNS očekuje da se s njom ide što prije, a većina u HDZ-u tome se protivi. Ukoliko se ugovor ipak ratificira u Saboru, to će biti poraz demokršćana i HDZ-a!”

Upravo bi glasovanje o Istanbulskoj konvenciji moglo biti uvod u veliku koaliciju poput one u Njemačkoj, dio HDZ-a, HNS i lijeva oporba predvođena SDP-om sigurno će biti za – napomenuto je u Bujici.

S Hasanbegovićem i Starčevićem

Desnica je razmrvljena zbog bahatosti i sebeljublja bivših čelnika pravaških stranaka i ostalih stranaka desnice – rekao je gost Bujice i otkrio ekskluzivu. Potvrdio je da sa dr. Zlatkom Hasanbegovićem i Karlom Starčevićem, gradonačelnikom Gospića i čelnikom HSP-a razgovara o zajedničkom nastupu HKS-a, HSP-a i stranke Neovisni za Hrvatsku na izborima za Europski parlament. “Krajnje je vrijeme za respektabilnu koaliciju državotvornih, suverenističkih stranaka i istinskih, poštenih domoljuba koji nisu izgubili svoj obraz! Hasanbegović i Starčević slažu se sa mnom da je interes hrvatskog naroda na prvom mjestu. Nakon 10 godina rascjepkanosti, hrvatskom čovjeku bit će ponuđena istinska državotvorna i suverenistička koalicija koja neće dopustiti rasipanje glasova. Takva koalicija moguća je i na parlamentarnim izborima, a nije isključeno niti da ćemo imati zajedničkog predsjedničkog kandidata,” izjavio je Pavliček u Bujici.

Prvi čovjek konzervativaca najavio je podršku novoj referendumskoj inicijativi udruge ‘U ime obitelji’, kojoj je cilj promjena izbornog sustava i poštenije biranje zastupnika, zabrana rada nedjeljom te promjena statusa predstavnika nacionalnih manjina u parlamentu: “To su kvalitetni prijedlozi u skladu s programom konzervativaca. Ako dođe do referenduma, kao stranka dat ćemo apsolutnu potporu svim ovim promjenama. Potrebni su nam radikalni rezovi! U Slavoniji će za 10 godina doći do potpunog kolapsa, ne poduzmemo li pod hitno nešto konkretno!”

Pavliček je kao jedan od najvećih problema označio državno financiranje lijevo-liberalnih i jugoslavenskih medija koji namjerno tjeraju ljude iz Hrvatske i stvaraju ozračje apatije i nemoći: – Ovo je već anarhija! Trebamo se ugledati na države poput Poljske i Mađarske koje znaju što su i štite svoje tradicijske vrijednosti!”

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

https://youtu.be/uyVsUsszOmY

T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. MERLE
  #1 MERLE 29 siječnja, 2018, 14:27

  KONAČNO DA NETKO BAR POKUŠA UJEDINITI DESNICU I DAJ BOŽE DA TO OSTVARE DA ljigavce SA LIJEVE strane POTOPI PRAVI HRVATSKI TSUNAMI!!! ZA LIJEPU NAŠU UJEDINJENU UVIJEK SPREMNI!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Velebit
  #2 Velebit 24 siječnja, 2018, 03:13

  Vrjem je da netko stane u obranu Hrvatski nacionalni interesa i njenoga naroda..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 23 siječnja, 2018, 22:16

  Kakva je sad ovo zajednička suradnja i izlaz…Daj im Bog sreće i zdravlja..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code