ZA NOVU ČOLA U SARAJEVU

ZA NOVU ČOLA U SARAJEVU

20. prosinca, 2017.

 

 

Koncert Zdravka Čolića u njegovom rodnom Sarajevu ove je godine središnja atrakcija velikog novogodišnjeg dočeka u organizaciji Grada Sarajeva, a koji će zapravo trajati puna tri dana. Na čelu s gradonačelnikom Abdulahom Skakom, doček se realizira u suradnji s gradskim općinama, Kantonom i Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo, a Sarajevo uistinu pretvara u pravu novogodišnju glazbenu meku.

Naime, proslava će započeti u noći 30. prosinca, nastupom mladih virtuoza Muzikarta, uz plesne ritmove, u samom centru grada. Potom će, u novogodišnjoj noći, središnju binu i cijeli Trg BiH do usijanja dovesti apsolutni kralj pop glazbe naših prostora, Zdravko Čolić. Zvijezda koja sija desetljećima i koju vole sve generacije publike, na spektakularan se način iznova vraća svom Sarajevu, pripremajući za Novu godinu jedan od najvećih koncerata u svojoj bogatoj karijeri. Konačno, u noći 1. siječnja 2018. održat će se i koncert kultne sarajevske grupe Crvena jabuka. Svi koncerti će biti održani na najboljim lokacijama u samom centru Sarajeva, uz dobru organizaciju, vrhunsku pripremu, gurmanske specijalitete i sve popratne sadržaje koji će gostima uljepšati boravak. Koncerte na otvorenom, uz nezaboravne zabave u ugostiteljskim objektima, prati i niz tradicionalnih događaja poput Sarajevo Holiday Marketa, a koji dodatno oplemenjuje blagdansku atmosferu u Sarajevu.

Karizmatični Čola, koji je upravo objavio svoj iščekivani, studijski album “Ono malo sreće”, već će na ovom koncertu izvoditi dvoje nove pjesme, koje potpisuju značajni regionalni glazbeni autori poput Gibonnija, Momčila Bajagića Bajage, Gibonni, Zlatana Fazlića, Antonije Šole, Miroslava Rusa i drugi. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code