Breno, pukla ti je čarapa!

Breno, pukla ti je čarapa!

2. listopada, 2011.

brena-v
Vlasnica „Granda“ došla na žurku pocepana, pa zaspala

Kriza ove godine ne zaobilazi ni najveće zvezde, pa je vlasnica „Grand“ produkcije i mnogobrojnih hitova Lepa Brena došla na žurku „Pink“ televizije u pocepanim čarapama! Znamo da se priprema za koncert, da je imala dosta izdataka oko novog albuma, ali nismo znali da je baš dotle došlo!

Tako je Lepa Brena odlučila da se provede uz jednog od najpopularnijih svetskih di-džejeva Boba Sinklera i na žurku povodom 17. rođendana Televizije „Pink“ došla veoma raspoložena. I zaista joj je u početku polazilo za rukom, čak se oprobala i za miksetom, ali onda je zapevao Željko Joksimović, a Brenu je uhvatio umor. Tada je gospođa Živojinović na tren sela i zadremala, te joj je i sevnula pocepana čarapa, koju je fotoreporter „Alo!“ ovekovečio. No nije se ona mnogo brinula – nakon dremke otišla je kući, a da Sinklera nije ni čula. Važno je da se lepo naspava pred svoj koncert 20. oktobra u „Beogradskoj areni“, a do tada će i nove čarape stići. A možda će i Sinkler nešto da joj izmiksuje, čisto da joj nadoknadi za putovanje u Šimanovce.
Međutim, ovu dremku plus pocepane čarapice verovatno joj neće zaboraviti Milan Beko i Milorad Vučelić, koji su se najpre u čudu zgledali, a onda slatko nasmejali. No, valjda će razumeti Brenu, ipak joj je koncert za dvadesetak dana, a i rođendan joj se bliži, pa su pripreme dvostruke. Potrošila se snaga, a i novac za čarape!

Nataliju skidali sa bine dok je Sinkler nastupao!

Da li je Natalija iz grupe „Trik FX“ željna slave ili samo dobre zabave nije nam poznato, ali je svakako izvesno da se denserka popela na binu tokom nastupa di-džeja Boba Sinklera na „Pinkovoj“ žurki održanoj u petak uveče u Šimanovcima, a onda ju je obezbeđenje sklonilo.

Saša Kovačević u zagrljaju Jarićeve bivše!

Nema odmora dok traje obnova ili u slučaju Saše Kovačevića – nema samovanja dok je manekenki u blizini, pa makar one bile i za glavu više, kao što je u ovom slučaju Nevena Miličević, koju su pre nekoliko godina spajali sa Markom Jarićem.

No, Saši očigledno njena visina nije smetala, važno je samo da su joj noge duge, a zagrljaj čvrst, mada, prema rečima očevidaca, na tome se Saša i Nevena nisu zaustavili. Pali su tu i neki poljupci, kažu upućeni, a pošto su oboje slobodni, to nikoga ne bi trebalo da zaboli.

D. Petrović
Izvor:alo.rs

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code