HSP AS: VITEŠKI ČIN GENERALA PRALJKA

HSP AS: VITEŠKI ČIN GENERALA PRALJKA

30. studenoga, 2017.

 

 

Viteški čin hrvatskog generala Slobodana Praljka potresao je svakog hrvatskog domoljuba ma gdje on bio, ali i sve nas podsjetio na krik očaja kojim je hrvatski narod zazivao pravdu ranih devedesetih, a nije je dočekao niti na jednoj razini i 22 godine od prestanka rata! Presuda je navodno potresla i predstavnike hrvatske vlasti, kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini koji su se nakon 13 godina, dvije presude i jednim izgubljenim životom konačno odlučile angažirati u skidanju krivnje koju je hrvatskim vitezovima ovom presudom nametnula međunarodna zajednica.

Ukoliko predsjednik Vlade RH uistinu vjeruje u nepravednost odluke haških krvnika kako vjeruje narod kojeg on predstavlja, ovim putem ga pozivam da proglasi Dan žalosti u RH povodom smrti general-pukovnika HV-a Slobodana Praljka te tim simboličnim činom pokaže da mu je stalo do dostojanstva naroda kojeg predstavlja, a ne do mogućih reakcija svjetske javnosti koja je nasjela presudi haških krvnika!

Ako hrvatska država tijekom protekle 22 godine nije znala zaštiti dignitet i istinu o pravednom obrambenom i oslobodilačkom Domovinskom ratu koji je hrvatski narod vodio u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini onda je najmanje što može učiniti odati počast zapovjedniku vojske hrvatskog naroda u BiH i istinskom „pravedniku među narodima“!

Hrvoje Niče Mag.oec., predsjednik Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 30 studenoga, 2017, 17:39

  On je svoj junački čin napravio zbog drugih.
  sad nek se drugi ugledaju8 na njega pa da naprave slično ko japanci. Ali mi nusmo japanci, već su neki i dalje Veliki Hrvati.
  Pa draga braćo pokažite se na”djelu”.
  Slobodane, kapa ti dolje. Ti si bio prava veličina koja se ničega nije bojala. A ne ovi bunkeraši.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code