6. PRVENSTVO SOMMELIERA ISTRE I KVARNERA

6. PRVENSTVO SOMMELIERA ISTRE I KVARNERA

22. travnja, 2017.

 

 

 


U organizaciji Hrvatskog Sommelier Kluba uz potporu Turističke zajednice općine Brtonigla i brojnih partnera, Brtonigla će 24. travnja po šesti puta biti domaćin Prvenstva sommeliera Istre i Kvarnera.

Na prvenstvu koje će se održati u prostorijama budućeg „Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva“ te u prostorijama Zajednice Talijana nastupiti će 12 natjecatelja s područja Istre i Kvarnera, koji su zadovoljili na izlučnom djelu natjecanja , održanom početkom ožujka u Novigradu.

Finale natjecanja, koje je otvoreno za javnost, održati će se u Zajednici Talijana s početkom u 18 sati, te će se tri finalista, pred glumcima novigradske udruge za promicanje kreativnih aktivnosti „Error“, nadmetati u zanimljivim i, za publiku, atraktivnim vještinama poput: komunikacije s gostom, otvaranja šampanjca, dekantiranja vina, prepoznavanja vina i žestokih pića, otkrivanje pogrešaka u vinskoj listi i sl.

Prošle je godine titulu najboljeg ponio Saša Krajinović, iz Poreča dok su Saša Majstorović iz Malog Lošinja i Tomislav Sokač iz Umaga osvojili drugo i treće mjesto. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code