MILANOVIĆ JE NAREDIO DA NJEGOV PRIJATELJ KUČKO AVIONOM IDE NA POSAO

MILANOVIĆ JE NAREDIO DA NJEGOV PRIJATELJ KUČKO AVIONOM IDE NA POSAO

8. siječnja, 2016.

Milanovic_Kucko
Sjećanja jednog od osnivača Croatia Airlinesa

Napisao: Zdenko Padjen
Fotografija: www.zpadjen.wordpress.com

Odavno sam čuo, da je otac Zorana Milanovića, Stipe Milanović, koji je bio zamjenik ministra kulture, akademika Pavletića, itekako stalno koketirao s HDZ-om, te pomoću HDZ-a, usmjeravao svoga sina.Tako mu je omogućio da već 1990. ode živjeti u Brussel, gdje je Milanović svako malo odlazio.
Poznavatelji Stipe Milanovića odavno tvrde da je on stalno koketirao između SDP-a i HDZ-a te sa sinom Zoranom, dugo promišljao hoće li se ovaj učlaniti u HDZ ili SDP? To samo potvrđuje ono što cijela Hrvatska vidi: ”Milanović nije uz SDP srcem, kao Ivica Račan, nego džepom i računom svojim!”
Što uopće Milanovićevi najbliži  prijatelji kao Emil Tedeschi i Hrvoje Vojković imaju s idejama socijaldemokracije i sličnim? Osobno dugo poznam Tedeschija, puno smo puta razgovarali u četri oka, ali kad sam se 2008. našao na ulici gdje sam godinama ostao, nije mi htio  pomoći, kao ni 2009., ni 2012. godine,  iako  sam mu 2009. dao četri odlična savjeta za Cedevitu u Budimpešti. Umjesto toga, zaposlio  je Ivana Mišetića, bivšeg direktora Croatia Airlinesa, koji itekako čuva nepoznate tajne o Zoranu Milanoviću, ali nije lud da ih iznese i  ugrozi si super plaćeni posao u Atlantic Grupi.

Avionom na posao

Upravo je Mišetić, nerazumno držao u Brusselu  i  Amsterdamu, Milanovićeva prijatelja iz pijeska, Krešimira Kučka, kojeg ja, kao jedan od osnivača Croatia Airlinesa, nikad vidio do  nedavnog pogreba Romana Gebauera. Kučko je godinama radio velike gubitke u Beneluxu, ali je strpljivo štedio za svoju kuću u Amsterdamu, iz koje, naredbom Zorana Milanovića, leti ponedeljkom na posao u Zagreb, s Croatia Airlinesom.
Mišetićev intimus, famozni Jure Kapetnović, koji mora imati kodno ime, jer Hrvati nisu nikada, osim njega, bili na čelu Savezne uprave za kontrolu leta Jugoslavije, itekako bi isto mogao progovoriti o Zoranu Milanoviću u Brusselu,  jer se trojac Kučko-Kapetanović-Milanović tamo često noću zabavljao!!
Krešimir Kučko na fotki iz Amsterdama, gdje je decenijama, praznio hrvatske džepove, a punio svoje, zahvaljujući HDZ-ovcu Ivanu Mišetiću, nekad partijskom sekretaru SKJ mladih, na ekonomskom fakultetu Zagreb, 1989., gdje mu je zamjenik bio dr. Darko Prebežac, isto Milanovićev frend sa Sinišom Petrovićem.
Potrčko Kučko i Zoran Milanović, prijatelji iz pijeska koji su se godinama družili i zabavljali u Brusselu dok smo mi u Hrvatskoj krvarili i pjeskarili i… Dok ne doznamo bar malo o Milanovićevom životu u Brusselu, stalnim druženjima sa Jurom Kapetanovićem, hrvatskim Suslovom (nemojmo zaboraviti da se Jure Kapetanović proglasio nadležnim za tajne sastanke s generalom Gotovinom dok je ovaj bio u bijegu), ne znamo sve o mračnim tajnama premijera Milanovića, koji je vodio najgoru hrvatsku vladu u povijesti. Jure Kapetanović koji je u Brusselu, bar dvadeset puta večerao sa Zoranom Milanovićem, a Jure je bio jako dobar i s Franjom Tuđmanom i Ivicom Račanom, i sutra će sa Tomislavom Karamarkom. Kodno ime mu je Duga!

Balavac iz Makarske

Nadam se da će hrvatski narod, 8.studenoga 2015. otpuhujući ovu SDP Vladu  u kojoj sjedi jedan balavac iz Makarske, Arsen Bauk, koji je bio oslobođen služenja vojske, ali ga to nije spriječilo da mu prvi posao u životu bude Pomoćnik ministra obrane RH. Ili jedna Vesna Pusić, koja je ionako odlučila da su Izbori za Valentinovo 2016., ali je po stoprvi put dematirana, ali kako joj je HNS ispod jedan posto glasova, njene laži glasači ne uspijevaju kazniti. 
Vesna Pusić, koja je meni 2003. napravila nevjerojatan show u Saboru, gdje me saborska straža tražila po WC-ima i slično, jer sam joj spomenuo njenog Borisa Smrečkog, čovjeka koji je u aferu uveo Stipu Mesića, po Gipsu kodnog imena „Dikobraz“, te Vesnu Pusić. Zašto USKOK nije nikada ispitao Vesnu Pusić zbog pranja novca Borisa Smrečkoga? Dapače, zbog tog incidenta koji mi je uradila Vesna Pusić, promijenjen je zauvijek način ulaska u Sabor, u koji se više  nisam usudio ući dvanaest godina, sve dok Domoljubna koalicija nije došla predati Izborne liste, pa sam vidio da nema legitimiranja na ulasku u Sabor.
Na kraju ove tužne balade. Milan Kovač je čist kao suza, njega nikada nema u financijskim aferama, živi skromno, a koliko se sjećam i Tomislav Karamarko, kojeg veže samnom, zasad, samo vino i gastronomija.  Bili smo više puta zajedno u Galeriji  Kaptol  na događanjima uz Anu Ugarković i razne vinare, posebno pamtim Matoševića i Slovenca Marjana Simčiča.T

8 komentara

Uskoči u raspravu
 1. život u cipelama s visokom petom
  #1 život u cipelama s visokom petom 19 siječnja, 2016, 10:05

  momak svaki petak leti đabe za amsterdam a ponedjeljkom za zagreb. još se u avionu ogrebe za sendvič i sok. što firma od njega taj petak i ponedjeljak?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Follow me
  #2 Follow me 13 siječnja, 2016, 04:26

  Zašto Mišetić nije nikada odgovarao za nastalu štetu u Croatia Airlinesu i je li gospodin za višegodišnje protuzakonito nadzorovanje u njemačkoj zrakoplovnoj tvrtki platio porez u Hrvatskoj?

  Odgovorite na ovaj komentar
  • posao iz snova
   posao iz snova 13 siječnja, 2016, 14:44

   Plaća od 66.350 kuna, uplata premije životnog osiguranja od 5.000 eura svake godine, uvećanje plaće za 1 posto za svaku godinu radnog staža, službeni automobil sa svim troškovima, poslovna kartica, plaćena putovanja i sve to garnirano sa stotinama milijuna kuna gubitaka, koje kontinuirano proizvodi tvrtka čiji ste direktor. Zvuči kao posao iz snova? Tvrtka o kojoj je riječ zove se Croatia Airlines. Naime, Ivan Mišetić na temelju otpremnina potražuje od Croatia Airlinesa nevjerojatnu svotu od 6 milijuna kuna. Prema podacima iz Ugovora o obavljanju poslova glavnog direktora Društva, ugovor su sklopili Ivan Mišetić i tadašnji predsjednik Nadzornog odbora Croatia Airlinesa, čuveni Miomir Žužul. I Mudirnić iz T-Com je dao 1 milijun kuna Mišetićevoj ženi kao otpremninu, a onda je ona odmah počela raditi za Tisak. Danas je šefica računovodstva na Radmanoviziji.

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. Suzana
  #3 Suzana 11 siječnja, 2016, 15:01

  ne mogu si zamisliti pijanog zokija u naručju neke striptizete. ipak je on ozbiljan obiteljski čovjek.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. DHC
  #4 DHC 9 siječnja, 2016, 00:24

  Hm, Mišetić… Sanaderov pulen i najveća štetočina u CA a Nadan Vidošević mu uzor u odabiru umjetničkih djela.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • dead head crew (2)
   dead head crew (2) 26 siječnja, 2016, 13:09

   mišetiću je samo sitni prevarant mladen petreski iz londona u 10 godina “poslovne suradnje” isplatio preko 1 milijun funti nezakonite provizije na štetu c.airlinesa

   Odgovorite na ovaj komentar
 5. Louis van Gaal
  #5 Louis van Gaal 8 siječnja, 2016, 09:26

  Odakle pare za kuću u Amsterdamu?

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. stjuardesa Štefica
  #6 stjuardesa Štefica 8 siječnja, 2016, 07:54

  Kučko je poznat po surfanju internetom s pornografskim sadržajem i uznemiravanju stjuardesa zbog čega je disciplinski kažnjen.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code