14. TRAVNJA OTVARAJU SE PONUDE ZA OPREMU NOVE ŽIČARE

14. TRAVNJA OTVARAJU SE PONUDE ZA OPREMU NOVE ŽIČARE

31. ožujka, 2017.

 

 

U petak, 31. ožujka, u 21,00 sat, na okretištu tramvaja Dolje Gračani, uz prigodni program bit će predstavljena nova zagrebačka žičara vizualizirana u filmskoj 3D animaciji.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić poziva sugrađane da dođu na okretište i pogledaju kako će izgledati buduća žičara:

Drage Zagrepčanke, dragi Zagrepčani

pozivam vas da u petak, 31. ožujka u 21,00 sat budete na tramvajskome okretištu Dolje Gračani, na mjestu polazišta nove zagrebačke žičare.

Uz prigodni program predstavit ćemo novu žičaru vizualiziranu u filmskoj 3D animaciji.

Kako znate, radovi na pruzi od Mihaljevca do Dolja već su započeli, ostatci konstrukcije stare žičare se ruše, trasa se čisti, a u tijeku su pripreme za buduću zagrebačku i sljemensku ljepoticu koja će u punome sjaju zasjati 1. kolovoza iduće godine. Natječaj za opremu nove žičare u vrijednosti od 142 milijuna kuna raspisali smo još 13. ožujka, a 14. travnja ponude se otvaraju.

Zagreb i Sljeme spajamo novim, suvremenim i atraktivnim prijevozom koji na zadovoljstvo svih nas i naših sve brojnijih gostiju iz zemlje i svijeta, čuva naša gradska pluća i naše zdravlje.

Veselim se našemu susretu! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code