“4 POZE”  u LISINSKOM

“4 POZE”  u LISINSKOM

21. veljače, 2022.

 

Hit komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju, nakon rasprodanih dvorana u Splitu, Rijeci, Makarskoj, Hvaru, Krapini, stiže i u Zagreb, ravno u Lisinski.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će publiku do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.

Ova komedija apsolutni je kazališni hit za koji se na Teatru uz more u Splitu na pet rasprodanih izvedbi tražila karta više, a sada će predstava autora Igora Weidlicha i u režiji Igora Barberića, koju donosi B GLAD Produkcija, napokon zaigrati i pred zagrebačkom publikom.

Svi smo pomalo pukli nakon ove pandemije pa je i ova komedija pomalo puknuta. U stvari, ne pomalo, nego skroz. Kakva luda vremena, takva luda predstava. 4 POZE, SRETAN SVRŠETAK donosi priče o muško-ženskim odnosima na totalno pomaknut način, s hrpom likova zbog kojih će publika plakati od smijeha i čije će se riječi prepričavati i nakon odgledane komedije.

A zaista se radi o situacijama od kojih su neke bolno realne i unatoč tome i dalje urnebesne, ali i neke nerealne, ali nas mogu pogoditi u žicu. Jer tko bi uopće mogao jednu priprostu Juliju dovesti da traži svog Romea u kasarnu JNA u 80-im godinama. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code