GRČKA SUPERZVIJEZDA ANTONIS REMOS U ZADRU

GRČKA SUPERZVIJEZDA ANTONIS REMOS U ZADRU

7. kolovoza, 2015.

Antonis Remos

Najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos održat će prvi koncert u Hrvatskoj, u prelijepoj zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić. Večer uoči otvorenja drugog po redu Zadar Dogus Basketball Torunamenta, u srijedu 23. rujna, Remos će izvesti svoje najveće hitove na radost brojnih obožavatelja, a od kojih mnogi dolaze na prestižni košarkaški turnir.

Anotnis Remos rođen je u Dusseldorfu u Njemačkoj u kojem je živio do desete godine kada se s obitelji vraća u domovinu u grad Thessaloniki. Već u školskoj dobi dolazi u doticaj s glazbom te uz gitaru sklada neke od svojih prvih pjesama. Na Uskrs 1995. godine prvi puta nastupa u Ateni i tada ostavlja neizbrisiv dojam. Ubrzo potpisuje ugovor sa Sony Music i tu započinje njegov strmoglavi put ka zvijezdama. U karijeri je do sad izdao devet studijskih i četiri live albuma.

Koncert Remosa samo je jedno od iznenađenja koja nas očekuju uz samu košarkašku posalsticu na kojoj ove godine nastupaju finalist ovogodišnjeg Final 4 Eurolige, grčki Olympiakos, koji u Zadar dolazi po prvi puta kao i njemački Bayern te beogradska Crvena Zvezda. Pobjednik prošlogodišnjeg turnira Fenerbahce kao i turska Darussafaka te domaćin Zadar dobro su upoznati sa svim prednostima ovog vrhunski organiziranog turnira.

Turnir na kojem igra čak pet Euroligaša u izravnim je TV prijenosima u Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj te zemljama regije. Iznimna zainteresiranost za turnir najavljuje dolazak velikog broja gostiju koji će, popunivši kapacitete u Zadru i okolici, itekako doprinjeti produženju turističke seozne.

Uz brojne popratne aktivnosti tu su i Kid’s day, brojni players partiji ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira.

Više informacija o turniru kao i ulaznicama za koncert Antonisa Remosa možete pronaći na službenoj klupskoj web stranici www.s-event.hr.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code