10 GODINA PORTALA TJEDNO – LEGENDARNE OBJAVE: LJUBAVNI ŽIVOT TOMISLAVA KARAMARKA

10 GODINA PORTALA TJEDNO – LEGENDARNE OBJAVE: LJUBAVNI ŽIVOT TOMISLAVA KARAMARKA

22. ožujka, 2021.

 

Pokojni Ivo Pukanić  dobio je neporecive dokaze već početkom 2008. Tajnoviti marketinški izvori,  bliski Ani Šarić, isporučili su građu Nacionalovoj redakciji s gorljivom željom da se javno objavi. No, Pukanić je izabrao  drugu soluciju: spremio je papire  u svoju famoznu kasu, potrudivši se da Karamarko dozna za njihov dobro čuvano postojanje. Kada je novinski izdavač smaknut,  došli su neki tajni agenti, izuzeli  kasu,  transportirali je bez traga

 Napisla: Jasna Babić/ objavljeno 25. srpnja, 2011.

 Dok vodi bitku protiv sitnoga makroa, po izvornoj profesiji fizioterapeuta, cijela je novinarska zajednica svjesna da nedavno razvedeni Tomislav Karamarko živi sa stanovitom Anom Šarić, ženom čiju je poslovnu ulogu proizveo EPH, medijski koncern kojega već mjesecima spašava  Agrokor, Zagrebačka banka, državni proračun.  O tome se ne pišu novinski članci, samo se  sladostrasno  trača. Kako vele moralisti, valja poštedjeti Karamarkovu djecu traumatičnih spoznaja o rođenome ocu, kad već rođeni otac nije u stanju misliti na njihove traume.

Cijela novinarska družina zna što je sve spomenuta žena poduzimala da ministra unutarnjih poslova razvede od njegove zakonito registrirane  supruge, kćeri izuzetno značajne figure  u hrvatsko-muslimanskim odnosima. Naime,  kada su se oženili, Karamarko nije bio političko-policijsko-špijunski faktor, koji odlučuje o kaznenim progonima i klasificiranju podobnoga ponašanja od nepodobnoga.  Da nije bilo punca, profesora, muftije i ambasadora,  mala je vjerojatnost da bi se  izvukao iz  čahure  sitnoga birokratskoga moljca. Završivši  studij povijesti u komunističkoj  Hrvatskoj – dakako, besplatno, za razliku od  budućih generacija –  bio je udobno uhljebljen  u Državnom arhivu SR Hrvatske. Bleiburg je počeo zlorabiti  puno godina kasnije, kada se stratište komunističkoga Režima pokazalo ponajboljim sredstvom za  anti-komunističku eksploataciju.  Nikako prije i nipošto odveć rano, nikada rizično, uvijek u ponajboljem trenutku…

Na isti se način razveo: tek kada je punac preminuo.

U  političkom i bračnom međuvremenu, Karamarko je nejavno  ljubovao s ljepoticom iz marketinga “24 sata”, pa s pjevačicom Majom Vučić. Ali Ana Šarić, kao EPH-ov tipični produkt postala je i  ostala  fatalno prisutna sve do današnjega dana. Došla je nekako u paketu s popriličnim udjelom Ninoslava Pavića u Karamarkov „Soboli“.  Uzalud su je premještali u Beograd da Karamarka, tada još oženjenoga, oslobode problema. Pisala je prijeteća pisma, na Facebooku  objavljivala kompromitantne fotografije, sve dok nije postigla što je htjela. Danas hoće da se Karamarko  dočepa vodećega mjesta vodeće hrvatske stranke, koja god ona bila.

O bračnoj krizi Tomislava Karamarka  pokojni Ivo Pukanić  dobio je neporecive dokaze već početkom 2008. Tajnoviti marketinški izvori,  bliski Ani Šarić, isporučili su građu Nacionalovoj redakciji s gorljivom željom da se javno objavi. No, Pukanić je izabrao  drugu soluciju: spremio je papire  u svoju famoznu kasu, potrudivši se da Karamarko dozna za njihov dobro čuvano postojanje. Kada je novinski izdavač smaknut,  došli su neki tajni agenti, izuzeli  kasu,  transportirali je bez traga, dok je Pukanićevo ubojstvo, dakako, za uvijek ostavljeno neriješeno.

Od tada je Tomislav Karamarko jedna od većih žrtava  opake prostitucije koje cvate u njegovom najbližem okruženju, isprepletenom od policije, politike, medija,  špijuna, tajkuna, ratnih veterana i nakaradnoga feminizma u izvedbi jedne vrste ženskoga međunožja. Doduše, za razliku od  makroa-fizioterapeuta, kojega danas  ganjaju, u  Karamarkovom miljeu zarada od seksualnoga zavođenja,   manje se ubire u kešovini. Primarno je plaćanje u  radnim mjestima, funkcijama, političkim vezama i privilegijama, novinskim laudama, čak otpisivanjem kaznenih prijava. Da podsjetimo;  nije riječ  o kurvama koje muškarcima – unesrećenim katoličkom monogamijom –  pružaju malo alternativne sreće, samopouzdanja i neškodljivih fantazija. Naprotiv, riječ je o kurvama vođenim ambicijama, onima koje  će jednoga dana reći kako su se teško probijale na odgovorne javne poslove i visoke državne položaje.

Danas postoji Zakon koji štiti privatni život od javnoga zavirivanja u ljudski život  niže od pojasa. Skrojen je da  svekoliku privatnosti  falusa i vulve drži podalje od radoznalih očiju.  No, od kako je ministar Darko Milinović, vitez ginekološke „državotvornosti“,  počeo prebrojavati ženske jajne stanice, cijeli problem postavljen je naopako:  samo političari, ministri i policajci imaju pravo na bračnu i seksualnu privatnost, premda se posljedice njihovih privatnih veza nerijetko reflektiraju za doba dio nacije. U najmanju ruku, njihove ljubavnice plaćaju porezni obveznici.  Intimni život hrvatskoga nepolitičkoga  ostatka, naprotiv, neprestano je na dispoziciji  službenog i  javnog kazneno-istražnoga progona, pa tako i ovaj slučaj tzv. elitne prostitucije koji upravo draška ljetne  fantazije tobože zgroženoga auditorija EPH, inače pravoga rasadnika političko-marketinške prostitucije.

Jadni, zarobljeni Karamarko svakako je u nju uključen.  T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code