ŽUPANIJSKU DRŽAVNU ODVJETNICU U RIJECI NE ZANIMAJU FEKALIJE ISPRED MOJE KUĆE-pismo Antonija Repanića iz Trsta

ŽUPANIJSKU DRŽAVNU ODVJETNICU U RIJECI NE ZANIMAJU FEKALIJE ISPRED MOJE KUĆE-pismo Antonija Repanića iz Trsta

13. prosinca, 2015.

Zbog nerada i neodgovornosti županijske državne odvjetnice država Hrvatska maltretira moju suprugu koja mora svakodnevno prolaziti preko fekalnih voda da bi izašla i ušla u svoju kuću.
Više puta sam tražio sastanak s županijskom državnom odvjetnicom međutim nikada nisam dobio nikakav odgovor što govori samo o sebi tj. o neradu i neodgovornosti prema građanima RH što je običajeno u ovom korumpiranom Županijskom državnom odvijetništvu u Rijeci koje traje i traje.
Ovim putem ponovo tražim razgovor u svezi istog (jer moja familija nije odgojena da govna mogu šetati po ulici i njihovom vlasništvu a možda je županijska odvjetnica tako odgojena pa to nerazumije kao i Državni odvijetnik Republike Hrvatske a mogu slobodno reći i još Hrvata koji čak rade i po sudovima i po državnim uredima) a proširio bi ga i na događaj u svezi zamjenika koji nije htio primiti moju kaznenu prijavu protiv iste, te mi se isti prijetio što govori samo za sebe i kakav način rada ima Županijsko državno odvijetništvo u Rijeci neodgovornost i podržavanje kriminala i korupcije su mu na prvom mijestu te sudjelovanja u istima.
Zanima me tko se sve ne može prijavljivati u uredima Županijskog državnog odvijetništva u Rijeci s sjedištem u Rijeci osim državne odvjetnice i je li lista dugačka?
Morat ću im odnijeti malo fekalija u ured da bolje razumiju moj slučaj.

Dott. Repanic clc Antonio T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ponte Rosso
  #1 Ponte Rosso 18 prosinca, 2015, 10:08

  Sada kada smo u EU možete i u Trstu predati kaznenu prijavu u vezi tih izmeta u Rijeci. Možda Carabinieri naprave barem požurnicu nad našim lenčugama.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Venco Ljutić
  #2 Venco Ljutić 15 prosinca, 2015, 15:18

  Poštovani gosp. Repanić, nije to posao za DORH već za sanitarnu inspekciju.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Repanic
   Repanic 16 prosinca, 2015, 11:29

   Poštovani gospodine Ljutić,
   To je posao za DORH jer se radi o Kaznenom djelu onečišćenja okoliša članak 193 Kaznenog zakona RH. uz DORH ovdje bi trebala intervenirati vodopravna inspekcija i zatvoriti problematičnu taložnicu. Predložio bih Vam da pročitate Zakon o vodama da Vam bude sve jasnije u svezi nadležnosti a kazneni zakon u svezi kaznenog djela Onečišćenja okoliša
   zelim Vam ugodan dan
   Dott. Repanic clc Antonio

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. jedi govna...
  #3 jedi govna... 13 prosinca, 2015, 20:56

  gospodin još ne zna da dorhovci nisu stigli pogledati cjelovečernji hetrichov film “kuda idu divlje svinje”

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code