ZBOG SKROMNE NARUDŽBE OBITELJ IZ BIH ISTJERALI IZ PIZZERIJE MASLINA  U DRVENIKU

ZBOG SKROMNE NARUDŽBE OBITELJ IZ BIH ISTJERALI IZ PIZZERIJE MASLINA U DRVENIKU

28. srpnja, 2015.

PizzerijaDrvenik-Advija-Ziga

Jedna turistkinja porijeklom iz BiH, a na radu u Švedskoj, ogorčena je ponašanjem ugostitelja u Drveniku u Hrvatskoj, za koje tvrdi da su njenu porodicu i nju tijekom ljetovanja u srpnju ove godine izbacili iz jedne lokalne picerije, jer je njihova narudžba bila skromna.
Advija Žiga rekla je za bh. novinsku agenciju Patria da je njena obitelj sjela u piceriju Maslina u Drveniku, nakon čega su poručili sokove i sladolede, ali ih je konobar počeo vrijeđati jer je njihova narudžba bila premala, objašnjavajući im kako je upravo vrijeme ručka.
 
– Vlasnik restorana pokušao je konobara opravdati riječima da su ga prije toga naljutili Kinezi, kada je njih šest poručilo jednu picu – rekla je Žiga, dodajući da taj izgovor i nije baš najbolji  za nju. Žiga vjeruje kako je konobar na njih iskalio bijes nakon što je shvatio da su iz BiH.
 
– Pored nas su sjedili strani gosti koji su također na stolu imali samo piće. Njima nitko nije pravio probleme. Ali, odjednom je ispao problem zbog našeg soka i sladoleda – rekla je Žiga za Patriju, dodajući da već nekoliko godina ljetuje u Drveniku u koji dolazi iz Švedske gdje živi njena obitelj, ali da joj je to vjerojatno posljednji put da novac za godišnji odmor potroši na ovom mjestu, piše NAP.
IZVOR:www.vijesti.ba T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code