ZAVRŠEN NATJEČAJ ZA RAZGLEDNICU ZELINE

ZAVRŠEN NATJEČAJ ZA RAZGLEDNICU ZELINE

2. veljače, 2016.

image002

U petak 29. siječnja u Sv. Ivanu Zelini dodijeljena nagrada pobjedniku natječaja Dizajniraj razglednicu grada.
Gradonačelnik Sv. Ivana Zeline Hrvoje Košćec, direktorica Turističke zajednice Marinka Zubčić i predstavnik Hrvatske pošte Krešimir Belošić dodijelili su nagradu pobjedniku natječaja Dizajniraj razglednicu grada Deanu Novačkom te Marini Pecak na osvojenom drugom i Nikolini Valjak na osvojenom trećem mjestu. 
Pobjednik natječaja Dean Novački iz Dugog Sela osvojio je vrijedan Lenovo tablet za svoju fotografiju Zeline poslanu korištenjem epostcarda, mobilne aplikacije Hrvatske pošte za izradu personaliziranih razglednica, a Marina Pecak i Nikolina Valjak osvojile su utješne nagrade Hrvatske pošte.
Natječaj je raspisan kako bi grad Sveti Ivan Zelina dobio kvalitetnu razglednicu, koja će kasnije biti korištena u promociji grada, njegovih turističkih vrijednosti, ljepota i za upoznavanje javnosti s kulturnim, turističkim i ostalim znamenitostima zelinskog kraja. 
Na natječaj je pristiglo mnoštvo razglednica koje na najbolji način predstavljaju grad Sveti Ivan Zelinu i zelinski kraj, pa je pred žirijem bila teška odluka o izboru pobjednika.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code