ZAVRŠNE PRIPREME VATERPOLISTA U ZAGREBU

ZAVRŠNE PRIPREME VATERPOLISTA U ZAGREBU

17. srpnja, 2013.

Vateroplisti za SP 2013

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezetnacije Ivica Tucak objavio je popis igrača za FINA Svjetsko prvenstvo koje se igra od  19.srpnja do 4. kolovoza u Barceloni.

Za Hrvatsku će igrati : Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka. Treneri reprezentacije su izbornik Ivica Tucak, Ivan Asić i Pero Kuterovac. U stručnom stožeru reprezentacije su i pomoćni trener Igor Pezelj, fizioterapeut Damir Luketić i liječnik reprezentacije Alan Ivković.

“Završne pripreme u Zagrebu su bile se usmjerene na taktički dio. Zadovoljan sam obavljenim poslom i spremni putujemo na prvenstvo. Mislima smo već na prvoj utakmici koju igramo protiv momčadi SAD-a i koja neće biti nimalo lagana. Svi reprezentativci pokazali su zaista veliki trud i zahvaljujem im na tome!» – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Na završnim pripremama u Zagrebu hrvatskoj se reprezentaciji pridružila reprezentacija Rumunjske s kojom će hrvatski vaterpolisti odigrati službenu prijateljsku utakmicu na otvorenom bazenu Mladosti na Savi u Zagrebu.

“Zadovoljan sam pripremama i u Barcelonu odlazimo s velikim motivom i željom za što boljim plasmanom. Iako u Barcelonu putuje trinaest igrača, za naše su uspjehe zaslužni apsolutno svi igrači koji su bili s nama u pripremnim fazama. Sutra je posljednja priprema prije odlaska i pozivam sve da nas dođu bodriti i pozdraviti na bazen Mladosti!” – izjavio je kapetan reprezentacije Josip Pavić.

Peter Radovich, redatelj i producent filmskog serijala Barakude, koji je  neizmjerno nahvalio reprezentaciju izjavio je: “Bilo je ovo stvarno zanimljivih 10 mjeseci snimanja, dobili smo nevjerojatan pristup i igračima i treneru, kako u njihovom sportskom životu tako i u privatnom. Snimali smo s vrhunskim snimateljima Focusvidea iz Zagreba i materijal je odličan. Jako sam zadovoljan i iskreno jedva čekam finalnu montažu. Sada nam je još samo ostalo za snimiti borbe naših najbolijh u Barceloni i imamo izvanrednu priču. Nadamo se da će i gledatelji prepoznati ono što smo mi shvatili tijekom ovih mjeseci – a to je da imamo izvanredne mlade ljude u reprezentaciji Hrvatske i da zaslužuju svu našu pažnju i navijanje – jer su odlični u svakom pogledu!”. Proslavljeni producent CBS-a, kojem je ovo prvi projekt u Hrvatskoj, do sada je za svoj rad dobio 27 Emmy nagrada. Serijal će se početi prikazivati u listopadu.

 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija na Svjetsko prvenstvo putuje u petak 19. srpnja. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code