DO SADA GIBONI IZ MAKSIMIRA SU KRIVO PROGNOZIRALI SAMO POBJEDU PROTIV PORTUGALA U FRANCUSKOJ

DO SADA GIBONI IZ MAKSIMIRA SU KRIVO PROGNOZIRALI SAMO POBJEDU PROTIV PORTUGALA U FRANCUSKOJ

21. lipnja, 2018.

 

 

Pred gibona Kenta iz Zoološkog vrta grada Zagreba i njegovu obitelj stavljene su babuške s obilježjima Hrvatske i Argentine, no on nije imao dvojbe. Izabrao je hrvatsku babušku i iz nje se poslužio povrćem i voćem.

Dokazano je pritom da na njegov izbor ne utječe pozicija babuške. Naime, babuška s hrvatskim obilježjem ovaj je put bila na mjestu na kojem je u prethodnom prognoziranju pobjednika utakmice bila ona s nigerijskom zastavom.

„Kent je izvrsnost u prognoziranju pokazao na prošloj utakmici, a sada bismo voljeli da zacementira taj status. Hrvatskoj smo reprezentaciji odmah javili njegovu prognozu. Nadamo se da će ostvariti njegovo predviđanje“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Ženski dio obitelji gibona posebno srčano navija za Vatrene. Kulički i Fioni toliko se svidjela hrvatska babuška da su je odnijele u svoju vanjsku nastambu. Djelatnici Vrta pozdravili su njihovo zbližavanje uz želju da obitelj istom dresu bude naklonjena i na idućem prognoziranju – na Dan državnosti u ponedjeljak, 25. lipnja u 10 sati.

Do sada obitelj gibona iz Maksimira nije pogodila samo rezultat utakmice protiv Portugala na EP u Francuskoj. Ako od prve uzmu voće s hrvatskomzastavom običnovatreni pobjede. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code