“ZAPUNTEL 2015” NA OTOKU MOLATU

“ZAPUNTEL 2015” NA OTOKU MOLATU

4. kolovoza, 2015.

thsp_as

U subotu 1. kolovoza na otoku Molatu, u mjestu Zapuntel, je održan 30. jubilarni malonogometni turnir „Zapuntel 2015“ u organizaciji Š.R.D. Zapuntel. Na spomenutom turniru je sudjelovalo niz izvrsnih ekipa sa područja Zadarske županije, koje su se takmičile za prestižnu titulu pobjednika turnira i bogate nagrade. Taj sportski spektakl upotpunili su brojni gledatelji, koji su za tu prigodu pristigli iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva. Spomenutoj manifestaciji također su nazočili brojni uglednici iz javnog, društvenog i političkog života Grada Zadra i Zadarske županije, poput dožupana Zadarske županije Rudolfa Dvorskog i dogradonačelnika Grada Zadra Ivice Vlakića.
Sveukupni pobjednik turnira je momčad MNK Brgulje, koja je zasluženo osvojila cjelokupni turnir. Drugo mjesto osvojila je domaća momčad Zapuntela, dok je treće mjesto osvojila ekipa HSP AS.
Najbolji strijelac turnira je Stipe Čirjak iz ekipe MNK Kanela Raštane, koja je svojom borbenošću osvojila srce publike. Treba napomenuti kako se svaka momčad i sudionik ovog turnira mogu smatrati pobjednicima, jer su svojom prisutnošću i zalaganjem uveličali cjelokupnu manifestaciju.
Nezaboravan sportski događaj začinio je koncert Ivice Sikirića Iće i njegovog benda, koji su okupljeno mnoštvo zabavljali do ranih jutarnjih sati.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code