ZAGREBAČKA KULTURNA  JESEN

ZAGREBAČKA KULTURNA JESEN

18. listopada, 2012.

y222122451762155

U Gradskoj upravi, 15. listopada, predstavljen je peti međukulturalni jesen u Zagrebu – ‘5.Yes Zgb’. Bogatu kulturnu jesen predstavili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zajedno sa autoricom programa Mani Gotovac , Josip Nalis v.d ravnatelja koncertne direkcije Zagreb te Tedi Lušetić, zamjenik pročelnika Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i šport.

‘Zahvalio bih se Mani Gotovac koja je uvijek pristuna tamo gdje su kulturni projekti’, kazao je u uvodnoj riječi Milan Bandić  te dodao da Zagreb kao 28. Europska metropola zaslužuje bogate kulturne programe.

Nakon iznimno bogatog kulturnog ljeta  u kojoj je cilj bio objediniti sve kulturne priredbe na jednom mjestu, Tedi Lušetić najavljuje iznimnu kulturnu jesen gdje će građani moći na jednom mjestu prisustvovati najkvalitetnijim kulturnim priredbama.

Autorica programa ‘Yes Zgb’ Mani Gotovac poželjela je da kulturna jesen u Zagrebu postane ono što je jesen u Parizu, Barceloni i ostalim europskim metropolama i naglasila kako ova jesen kulture će prvenstveno obilovati mladim hrvatskim umjetnicima koji su značajni u svijetu i djeluju u najvećim kulturnim ustanovama u svijetu.

Jan Jirasek T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code