„GANGSTER TE VOLI“  U OPATIJI

„GANGSTER TE VOLI“ U OPATIJI

19. kolovoza, 2014.

Gangster foto Custom

U suradnji s Restart Labelom i Ljetnom pozornicom Opatija, Liburnia Film Festival i ove godine nastavlja s prikazivanjem hit dokumentaraca na Ljetnoj pozornici Opatija, u programu “Ususret LFF-u”. U utorak, 19. kolovoza s početkom u 21 sat na programu je film «Gangster te voli» , komedija o ljubavnim odnosima u 21. stoljeću.

Inače, na programu 12. Liburnia Film Festivala koji se ove godine održava od 26. do 30. kolovoza u lučici u Ičićima, naći će se lista od 25 hrvatska dokumentarca. U konkurenciji je njih 14, u regionalnom programu šest a van konkurencije tri filma Restarta, izbor završnih radova Škole dokumentarnog filma i filmski program iznenađenja. Tu su i radionice “Filmska početnica” za djecu, „Prvi put snimam“ za filmske amatere i Analiza dokumentarnih filmova za profesionalce, te masterclass odnosno stručno predavanje, otvoreno za javnost. I u ovoj se godini dodjeljuje nagrada najboljem redatelju, snimatelju, montažeru, dizajneru zvuka i regionalnom filmu te dakako nagrada žirija i publike. 

12. Liburnia Film festival organiziraju Delta iz Rijeke i Restart iz Zagreba, u suradnji s Filmaktivom i Festivalom Opatija, uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, Zaklade Kultura nova, Grada Opatije, Društva hrvatskih filmskih redatelja, Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Ičića. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code