ZAGREB CHILDERN FIS

ZAGREB CHILDERN FIS

21. veljače, 2013.

x44322172710976547 7

Hrvatske djevojčice i dječaci uspješno su, netom nakon Pokala Loka, na Sljemenu nastupili i na još jednom međunarodnom – dječjem Zagreb Children FIS natjecanju.

U svijetu ima 18 natjecanja ovog ranga za kadete i jedno je od najmasovnijih u Republici Hrvatskoj, a spada među pet najvećih u kadetskom alpskom skijanju.

U utorak i srijedu 19. i  20. veljače na Sljemenu su se vozili veleslalom i slalom.

Prvoga, veleslalomskog dana najuspješniji su bili Lana Zbašnik s pobjedom u kategoriji mlađih djevojčica (Pia Vrdoljak 10.), Samuel Kolega, Juraj Bošnjak i Dario Komšić s redom drugim, trećim i šestim mjestom kod mlađih dječaka, Luka Krsmanović i William Vukelić s četvrtim odnosno sedmim mjestom u konkurenciji starijih dječaka te Leona Popović sa sedmim mjestom u konkurenciji starijih djevojčica.

U slalomu je Samuel Kolega odnio pobjedu. Lana Zbašnik u svojoj je kategoriji bila druga. Dok su Pia Vrdoljak, Dora Begović i Klara Stupar bile kod mlađih djevojčica peta, osma i deseta. Kod mlađih dječaka lijepo sedmo mjesto pripalo je i Karlu Valentinu Cihlaru. Dok su Dario Komšić i Dominik Klindić bili deveti i deseti.

Kod starijih dječaka Luka Krsmanović bio je drugi. A druga je bila i Leona Popović kod starijih djevojčica. William Vukelić u slalomu je kod starijih dječaka doskijao na četvrto mjesto.

Ukupno su hrvatske djevojčice i dječaci na Sljemenu zauzeli prvo mjesto. T

7 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code