SPORTSKI VAUČERI ZA DJECU

SPORTSKI VAUČERI ZA DJECU

25. travnja, 2017.

 

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek je u ponedjeljak 24. travnja na Jarunu u sklopu sportskog susreta i malog sajma sportova „Sportski dan sa Sandrom“ najavila provođenje projekta sportski vaučeri u svom mandatu, koji bi djeci u Zagrebu omogućili pravo na sport, već od ove 2017. godine.

Vaučeri u iznosu od 200 kn bit će dostupni za 70.000 djevojčica i dječaka starije vrtićke dobi i učenika od prvog do osmog razreda osnovne škole uz mogućnost slobodnog odabira bavljenja sportom koji žele.

Vaučeri će pokriti upis, odnosno bavljenje sportskim aktivnostima u klubovima koji djeluju u Zagrebu. Vaučeri će uspostaviti jednostavan i transparentan kriterij u financiranju sportskih klubova – odabir i zadovoljstvo djece sportskim programom. Klubovi će tako dobiti točno onoliko novaca koliko se djece tog mjeseca upiše u sportski program.

Pored Malog Jezera na Jarunu okupili su se brojni sportski klubovi koji su prezentirali više od 20 sportova. Okupljeni su građani dobili direktne informacije trenera i sportaša, kao i mogućnost isprobavanja različitih sportova poput stolnog tenisa, juda, yoge, biljara, šaha, taekwondoa, triatlona, windsurfa, baseballa, košarke, nogometa i mnogih drugih. Za korisne savjete dostupni su bili i nutricionisti, liječnici i fizioterapeuti za korisne savjete i sva pitanja zainteresiranih. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code