ZABRANA VIJEĆA ZA ELEKTRONIČKE MEDIJE NAJVIŠE GOVORI O NJIMA

ZABRANA VIJEĆA ZA ELEKTRONIČKE MEDIJE NAJVIŠE GOVORI O NJIMA

25. siječnja, 2016.

rakic
Pupovac ništa drugo i ne radi nego kleveće i vrijeđa Hrvate. Gdje stigne. To mu je posao i zato je iznimno dobro plaćen. Čudno je da Vijeće za elektroničke medije (Rakić) nikada ne nađe ništa kad su u pitanju Srbi, ala pupovci, kad gostuju na malim ekranima, kad vrište od uvreda i kleveta

Napisao: Mladen Pavković

Sramota. Vijeće za elektroničke medije, na sjednici održanoj 22. siječnja 2016., donijelo je jednoglasnu odluku o privremenom oduzimanju koncesije nakladniku Z1 televizija d.o.o. na tri dana zbog emitiranja emisije Markov trg, urednika i voditelja Marka Juriča dana 19. siječnja 2016.
Predsjednica Vijeća je Mirjana Rakić, inače iznimno dobro poznati komunistički novinarski kadar, koju je Sunčana Glavak (HDZ) optužila da je u vrijeme kad je umro prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman za njega rekla da je ratni zločinac i da svatko tko se time ne slaže može napustiti (HTV-ov) kolegij! (Slobodna Dalmacija, 29. siječnja 2014.). Ovoj oronuloj novinarskoj kameleonki još bi se svašta moglo prepisati, tim više što je kao stari partijski kadar žarila i palila na televiziji, pa čak, kako je izjavila i Hloverka Novak-Srzić svojim kolegama i kolegicama zabranjivala nositi i križiće oko vrata.
I ta i takva i danas bez srama nastoji zabraniti sve što ne diše – hrvatski.

Pupovčev odbor

No, ne čudi nas da su ovu „uglednu“ (polu)pismenu „komentatoricu“ ugurali u Vijeće za elektronske medije RH, već nas čudi što je ti isti nisu nametnuli u neki pupovčev odbor, tim više što bi tamo bila mnogo korisnija.
Hajku na televiziju Z1 počeli su a tko drugi nego dva brata „uboga“: Pupovac i Pusić. Oni su čak sazvali i konferenciju za novinare i optužili časnog i uglednog novinara Marka Juriča da u svojim emisijama poziva na mržnju i linč(!?). A ta ista „dva brata“ šute da su ovih dana u zagrebačkom Globusu plesala „Žikina kola“ i pjevala uz srpski četnički muzički sastav „Jandrino jato“, inače službeni band tzv. Republika Srpska Krajina. Nisu nikada javno pozvali na klevetanje i mržnju prema Hrvatima, kad je recimo njihov „umjetnik“ Siniša Labrović obavljao nuždu na zagrebačkom Markovu trgu (zamislite da se neki Hrvat javno „posrao“ na beogradskoj Teraziji), kad su Frljić i Blažević čak i kalašnjikovima prijetili Hrvatima ispred riječkog HNK-a, kad Srbi šute o pokoljima u Bučju, Voćinu, Pakracu, Škabrnji, Vukovaru…, ali i o 143 dosad otkrivene masovne grobnice Hrvata iz Domovinskoga rata, itd. i tako redom. Ta „braća“ ne spominju nikada ni Srbe koji su branili i obranili hrvatsku državu, a zaobilaze i temu: tko je početkom devedesetih bio agresor, a tko žrtva?

Pupovčeva braća

Osim toga, živo nas zanima: na čijoj su strani bila Pupovčeva braća kad su ubijali, palili i rušili Škabrnju? Da, i što je Vojislav Stanimirović radio u Vukovaru i Tovarniku 1991.?
Pupovac ništa drugo i ne radi nego kleveće i vrijeđa Hrvate. Gdje stigne. To mu je posao i zato je iznimno dobro plaćen.
Čudno je da Vijeće za elektroničke medije (Rakić) nikada ne nađe ništa kad su u pitanju Srbi, ala pupovci, kad gostuju na malim ekranima, kad vrište od uvreda i kleveta, kad na ovaj ili onaj način neprestano, ali baš neprestano pozivaju na mržnju i linč.
Pa, nismo se borili i ginuli da nam i danas Srbi pišu „pravilnike“ (povijest). Stoga, ova zabrana više govori o njima nego o stotinu Juriča. Što to Vijeće (da se malo našalimo) nije na tri dana zabranilo emitiranje programa HRT-a kad je ova televizija prenosila nogometnu utakmicu u Splitu a na kojoj se cijelo vrijeme vidio kukasti križ?T

22 komentara

Uskoči u raspravu
 1. ZDS
  #1 ZDS 30 siječnja, 2016, 11:29

  I sada je pop Porfirije cijeloj javnosti “prodao” izvinjenje-njemu je žao što su neki zloupotrjebili njegov “Video Spot”-ne što je on pjevao i učestvovao na toj terevenki-nego su neki to zloupotrjebili i koristi to za napad na sve drugo-Zoran Pusić i Pupovac ga brane da je samo otvarao usta nije pjevao-a zbog nekoliko usklika “Za dom spremni” pola hrvatskog naroda proglašavaju ustašama-nije samo pozdrav-pokušali su osporiti i grb i kunu-najbolje da traže promjenu imena -Hrvatska je r se tako zvala NDH i obavezno zabraniti ime Ante!
  Hoćemo li tražiti zabranu svega što su koristili četnici?!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 30 siječnja, 2016, 00:48

  POŠTOVANA REDAKCIJO IZMAKLO MI JE MOJ ODGOVOR OVOM =S’DESNA NA LIJEVO= DA SE PREEEDSTAVIM ,PA BIH VAS MOLIO DA ME PREDSTAVITE ,JER SE MOJI OPONENTI STALNO PITAJU TKO JE TAJ FRANO A MISLI ČETNIČKI. I TRAŽE ME NEGDJE U SRBIJI KAO HRVATO-MRSCA.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • ZDS
   ZDS 30 siječnja, 2016, 09:50

   FRANOOOOO, samo se skloni sa sajta nisi zanimljiv-ne može se u opancima iz Istočne Hercegovine među intelektualce!!!

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. ZDS
  #3 ZDS 27 siječnja, 2016, 10:45

  Nešto je velika panika među srbokomunistima, izgleda das se boje što će se sve otkriti-slušam baš izjave Milanovića slučajnog premijera.-ali neće dugo-ode i u stranci-biće potpuno marginiliziran u politici- a ovakva bjeda nije bolje ni zaslužila-ode Lozančić, pa će Radman, pa Rakićka….pa redom kokošinjac-ne brinite!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. ZDS
  #4 ZDS 26 siječnja, 2016, 17:44

  Aleksandar Stanković danas na Al Jazeeri drži predavanje o širenju mržnje i uataštva u Hrvatskoj-kaže ima bar 10 ustaških medija-Ivan Rimac “profesor i analitičar”-sačuvaj me bože ovakvih-zato imamo danas Prđu Grbina, Marasa, jovanovića, Stazića neću pominjati jer je posebna kategorija-izjavi juče mrtav hladan na SHRT da je HDZ namjerno ubacio ovog ministra branitelja i kulture da bi s oporba zabavila ideološkim pitanjima a ne gospodarstvom-zašto većina ovih jugokomunista misli da su slušatelji toliki glupani-sada kukuriču svi na sve strane -pravi kokošinjac!
  I lako je što ne smijemo reći četniku-četnik, nego ne smijemo reći ni pederu-peder-evo presude za Mamića!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. vodka s ledom
  #5 vodka s ledom 26 siječnja, 2016, 13:02

  nek je netko priupita na koji način je vraila na htv iz moskve inku eterović, nećakinju đorđa ličine – pistolerosa udbe, tzv. novinara vjesnika i autora knjige “kornjačin hod”

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. zašto plamen nema sjenu
  #6 zašto plamen nema sjenu 26 siječnja, 2016, 09:06

  Porfirije u Srbiji je šef Vijeća za medije kao u Hrvatskoj Mirjana Rakić!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. FRANO
  #7 FRANO 26 siječnja, 2016, 03:44

  .

  DA SAM ZATUCANI KATOLIK ,DA ME BRANI ILI OHRABRUJE,GLE POVIJESNOG, TEHNOLOĆKO-TEHNIČKOG I DIJAKLETIČKO-MATRIJALISTIČKOG PARADOKSA,MARKO JURIĆ,DINARSKA SPODOBA IZ DILUVIJA , DRIPAC IZ NEKE DINARSKE ČATRNJE ,ČIJI JE RAZUM NA STUPNJU ČULNE IZVJESNOSTI KOJI JE,REKEO BI HEGEL, UVJEK SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI.
  DA SAM ISPRAZNI SLJEDBENIK CRKVE U HRVTA ,RIKNUO BIH IZ SVEG AVAZA ,DA ME ČUJU HRVATSKI MUŽEVI RAZRAHATLEJISANI NA ONOM SVIJETU :
  ŠUBIČ, MAĐARSKI VELIKAS, FEUDALNI SREDNJOVJEKOVNI KMETSKI KRVOPIJA , BEZ IDENTITETA I DIGNITETA ,APSOLUTNI PODLOŽNIK CARSKOJ DINASTIJI; NJEGOVA SVIJEST SE GNIJEDZDILA NA DILUVIJALNIM NAGONSKIM SPOSOBNOSTIMA UŽIVANJA, IŽIVLJAVANJA I SLUŠANJA KOJI JE SVOJOM BAHATOM , KASTINSKOM VALADAVINOM ISPRAZNIO MNOGE HRAVSTSKE KRAJEVE NASELJENE NJEGOVIM KMETOVIMA :NAPRIMJER GVOZD ,BANIJA ,PRIMORJE ,KAD SU NJEGOVI ROBOVI POBJEGLI U TURSKU CAREVINU JER SU TAMO NAŠLI BOLJE ŽIVOTNE UVJETE.TI KARAJEVI SU DANAŠNJA CAZINSKA KRAINA. POVJESNA ISTINA,O KOJOJ PIŠE DR.PROFESORICA KLALĆ I DR.PROFESOR IVO GOLSTEIN;

  DA SAM JELAČIČ,GOLOGUZI ODRPANAC , PANKRT CRKVENOG FEUDALNOG NAMJESNIKA , INDOKTRINIRANI VOJNIK , ČUVAR AUSTROUGARSKE APOSTOLSKE DINASTIJE;

  DA SAM STEPINAC, ZAUZLANI I NEDOTUPANI ĐAK SREDNJOVJEKOVNE SKOLASTIČKE FILOZOFIJE KOJI NIŠTA OD NJENE VRIJEDNOSTI NIJE ZAPAMTIO I USVOJIO OSIM VJERE I STRUKTURNU STRATIFIKACIJU KATLOIČKE ,KASTINSKE, ZLOČINAKE DINASTIJE DA BUDE NJEN SPARTANSKI VOJNIK KOJI NE MISLI NEGO SLUŠA;

  DA SAM FRANJO KUHARIĆ, EMANCIJA DILUVIJANE NAGONSKE SVIJESTI IZBRUŠENA U REDOVIMA KATOLIČKE SPARTANSKE GARDE KOJA UČI SLUŠATI A NE MISLITI. USPEO SE DO SVIJESTI KOJU HEGEL NAZIVA NESRETNOM ,KADA BIĆE NIJE SAMO SA SOBOM NI KOD SEBE, KADA NE ZNA DA JE SVOJA APSOLUTNA SUPSTANCIJA, V EĆ POSLUŠNI SPARTANAC DINASTIJE;
  DA SAM FRANJO TUĐMAN, IZDANAK SEOSKE PROVINCIJE , IZ OBITELJSKE I SOCIJALNE SREDINE KOJA JE BAŠTINILA KULT KMETOVSKE POSLUŠNOSTI CRKVI I NJENIM NAMJESNICIMA I SEOSKIM PANDURIMA U SLUBI FEUDALNE CRKVENE DINASTIJE.
  NJEGOV UZRAST SE DOGAĐA NA RAZMEĐI MNOGIH SVJETOVNIH TURBULENCIJA ,KADA NE USPJEVA DA IH SUVERENO POIMA I SEBE ODREDI U ONOM SUVREMENOM SMJERU ,JER GA JE KOČILO NJEGOVO KATOLIČKO, KMETSKO VREDNOVANJE KOJE JE BILO DALEKO OD SVIH SUVREMENIH POIMANJA SVIJETA I ODNOSA U NJEMU.
  ALI , VIHOR II SVJETSKOG RATA MU JE PRUŽAO ŠANSU ,JER SE NALAZIO U VEĆ ZRELIM GODINA KADA SVA ZBIVANJA OKO NJEGA PROTURIJEČE NJEGOVOM KATOLIČKO-KMETSKOM IDEALU ,VJERNIKU CRKVE U HRVATA I NJENOJ ULOZI KOJA JE POSTALA DIO NJEGOVOG ODGOJA ,ONIH KMETSKI POSTULATA ,NE PODUDRAJU SA NOVOM ULOGOM CRKVE U RATNIM DJELOVANJIMA. NARAVNO ,ON NIJE BIO SVJESTAN DA JE GLAVNI POKRETAČ I INICIJATOR NOVOG PORETKA ZA ČISTOĆU KATOLIČKE EVROPE, UPRAVO, POSTULAT KASTINSKE CRKVE UVJEK B IO I OSTAO.

  IMAO JE VELIKU ŽIVOTNU SREĆU ŠTO SE NAŠAO U OKRUŽENJU ONIH KOJI SU MU BILI I NAJBLIŽI NJEGOVOM DJETINJSTVU, ALI KOJI SU ODUDARALI OD NJEGOVOG ODGOJA POIMANJA SVIJETA I SEBE U NJEMU, DA SU BILI NA VIŠEM INDIVIDUALNOM I DRUŠTVENOM NIVOU SVIJESTI, DA SU MU BILI NEKE VRSTE IZAZOV DA SE IPAK PRIKLJUČI NJIMA I POČNE REVIDIRATI SVOJE KMETSKO-KATOLIČKO POIMANJE SVIJETA .
  TAKO SE NAŠ ,KRUPNOZUBI STOŽERNIK OTISNUO U DRUGAČIJE OKRUŽENJE ,SAD OPASNO PO ŽIVOT ,ALI I JEDINA ŠANSA DA OSTANEŠ ŽIV,ILI DA KAO MRTVAC NE BUDEŠ MRTAV ZA POVIJEST. TAKO SE NAŠAO NA ONOJ STRANI POVIJESTI KOJA JE BILJEŽILA NOVO RAZDOBLJE POIMANJA DRUŠTVENIH ODNOSA ,ONIH KOJI NISU KLASNO- EKSPLOATATORSKI, ONIH KOJI PRUŽAJU JEDNAKE ŠANSE ZA SVAKOG SVOG ČLANA ZAJEDNICE.
  ALI NAŠ STOŽERNIK NIKADA SE NIJE UDALJIO IZ OKLOPA KATOLIČKOG DERANA KOJI MISLI KMETSKO –KATOLIČKIM POIMANJEM SVIJETA I SEBE U NJEMU , ALI UVJEK POSLUŠNIKA SVETOJ MATERI CRKVI U HRVATA I JAŠENJE PO NJENIM MITSKIM, SOCIJALNIM ILUZIJAMA DA ,AKO NE USPIJEŠ NA OVOME SVIJETU ,JOŠ BOLJI I PRAVEDNIJI UVJETI ,SADA BESMRTNI, TE ČEKAJU NA ONOM SVIJETU.
  I NAŠ KRUPNO- ZUBI , STOŽERNIK , KADA SE DRUŠTVENO OSAMOSTALIO , STEKAO I NEKO OBRAZOVANJE KOJE JE PRIPADALO PO ONIM DRUŠTVENIM KRITERIJIMA ,DA SVI ĆALANOVI DRUŠTVENE ZAJEDNICE IMAJU JEDNAKE ŠANSE U KREACIJI SVOJIH SPOSOBNOSTI ZA DRUŠTVENU KORIST.
  ON SE TADA SMATRAO NEKIM DUŽNIKOM DA SE VRATI SVETOJ MATERI CRKVI ,JER SAMO U NJENOM OKRILJU SE MOŽE PREDICIRATI ,SADA SA SVOJOM NAOBRAZBOM , NA STUPNJU CRKVENO-FEUDALNOG NADGLEDNIKA ILI CRKVENOG POVJERENIKA U SVJETOVNO-CRKVENOJ VLASTI ,DAKLE, ONIH KATOLIČKO –KMETSKIH KRVOPIJA, O KOJIMA PIŠE NAŠ NAJEMINENTNIJI SOCIOLOG , DINKO TOMAŠIĆ ,A KOJI SU BILI NAGRAĐIVANI ZAVIDNIM POSJEDIMA I BROJEM KMETOVA PA SU POSTALI CRKVENO-HRVATSKI VELIKAŠI ,DRUGI ŠUBIĆI IILI ZRINSKI. A TAKVI SU SE ZVALI PLEMENITIM KOJIH JE PO NAŠEM ZAGORJU I SLAVONIJI B ILO ZA HRANITI SVINJE.

  TAKO SE NAŠ STOŽERNIK NAŠAO ,SAD NA NOVOJ SVJETSKOJ PREKRETNICI ,KADA PONOVNO CRKVA RUŠI KORIJENE NOVIH DRUŠTVENIH ODNOSA ,SOCIJALISTIČKE-SAMOUPRAVNE ODNOSE, A SEOSKI DERAN KOJI U SVOJOJ KMETSKOJ SVIJESTI NOSI NEKE IDEALE ŽIVLJENJA U FEUDALNIM ODNOSIMA ,TRAŽI SVOJU ŠANSU OPET U OKRILJU SVETE MATER CRKVE ,TE POSTAJE FORMALNI PROZELIT IAKO JE U SVOJOJ SVIJESTI, KOJA SE KRETALA NA NIVOU ČULNE IZVJESNOSTI , UVJEK BIO ZATUCANI KATOLIK,KMETSKO ZAGORSKI SLJEDBENIK.
  ZAPADNA ,KATOLIČKA DINASTIJA ,KOJA JE 4O GODINA VODILA RAT PROTIV SOCIJALISTIČKIH DRUŠTVENIH ODNOSA , A KOJI SE ZVAO HLADNI RAT ,ALI SVIM MODERNIM SREDSTVIMA TEHNIKE I TEHNOLOGIJE DA GA UNIŠTI, SADA JE NAŠLA U NAŠEM ZAGORSKOM DERANU PRAVOG KATOLIČKOG KRIŽARSKOG STOŽENIKA ČIJI JE ZADATAK ,UZ APSOLUTNU PODRŠKU SVIM SREDSTVIMA VATIKANA I VOJNOG PAKTA ,SVETE ALIJANSE, OTVORI RATNI FRONT PREMA ISTOKU ,PREMA RUŠENJU KOMUN IZMA , POD PAROLOM =NACH OSTEN=.
  I SAD DOLAZIOMO DO ONOG MOGA NASLOVA ,OVOG KOMENTARA, KADA SU,NAS HRVATE , KRUPNOZUBI KATOLIČKI STOŽENIK, KMETOVSKE SVIJESTI, SA SVOJOM VOJSKOM ,DINARSKO-TRIBALNO- DILUVIJALNIM HOMO EREKTUSIMA OSLOBAĐALI, UZELI SU SVE ONO ŠTO PRIPADA KRIŽARSKIM PLJAČKAŠIMA U POVIJESNOM SJEĆANJU.
  SADA JE HRVATSKI NAROD OPET U ONOM POLOŽAJU, PONIZNOM ,POSLUŠNOM ,ISPOSNIČKOM KOJI JE OBILJEŽJE PRAVOG KATOLIKA, ČANDALE ,SLJEDBENIK ZLOČINAČKE, STEPINČEVSKE, KATOLIČKE CRKVE U HRVATA.
  PA PORUČUJEM OVIM ZATUCANIM TRIBALN O-ANTROPIDN IM DINARSKIM SPODOBA:NAPRED ZATUCANI KATOLICI ,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA ,SLJEDBENICI ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA, VI STE POTOMCI ALTAJSKO-MONGOLSKIH RATNIČKIH HORDI ,KOJI STE DOŠLI NA OVE PROSTORE KAO ISTROŠENI RATNICI RIMSKE IMPERIJE ,NA DINARSKE OSOJE I PRISOJE POSTALI HIBRIDIZIRANI HRVATI, HAJDUCI I STOČARI I DO DANAŠNJIH DANA STE TO OSTASLI ,UVJEK U SLUŽBI ZLOČINA I PLJAČKE.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • ZDS
   ZDS 26 siječnja, 2016, 10:29

   Obadva, obadva!!! Obadva su pala-i Jopsipović i Milanović- a redom će i ostala srbokomunistička gamad- a ti kamen oko vrata pa u Savu!

   Odgovorite na ovaj komentar
 8. mile udarčina
  #8 mile udarčina 25 siječnja, 2016, 13:51

  Svatko nosi svoj križ osim komunista. Oni nose što god stignu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Ustaša
  #9 Ustaša 25 siječnja, 2016, 07:30

  ČETNICI U HRVATSKIM MEDIJIMA
  Na čelu hrvatskog novinarskog Druptva je četnik Saša Lekobvić, na ćelu neke četmničke komisije na televiziji je >Mirjana Rakić, s osmoga kata pljuje po Hrvatima Danijela Trbović, nediljom u vrijeme ručka Aleksandar Stanković sere po nama, Igor Mirković srpski govnar kaže da smo mi Hrvati govna, koja dišu glavu…dokle će ta sprska bratija zajebavat hrvatski narod?

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 25 siječnja, 2016, 17:23

   VRIJEME PROFESIONALIZMA I CISTIH RUKU

   Smjena rezima dvaju posve razlicitih razdoblja dogadja se otvoreno i u nama potice povjerenje. Razumije se da ‘ideolosko-politicka podobnost’ znaci vlast budala protiv koje su onemogucavani prigovori i altrnativna rjesenja, i stoga ce pocinjuci put u buducnost trebati razbrito postavljati na kljucna mjesta ljude cistih ruku i ciste savjesti, svugdje, a osobito na mjesta programera HRTV. Nacin postavljanja novih ljudi treba sliciti na nasin imenovanja ministara Vlade nacionalnog jedinstva: po sposobnostima i dokazima da nisu nista ‘ucinili na stetu hrvatske Nacije i nase Drzave. TOCNIJE: za svako od mjesta na kojima se donose odluke i daju zapovijedi treba, putem anonimnog KONKURSA, izabrati one koji imaju dostatno znanje i iskustvo, a osobito dokaz da nisu nista ucinili protiv nase drzavne Nazavisnosti i slobode savjesti gradjana koji su izabrali Nezavisnost i pristupili obrani nezavisnosti u Domovinskom ratu.

   Tako izabrani djelatinci poticat ce u nama povjerenje svojom istinoljubivoscu i mi cemo im biti zahvalni. Osjet da nas nitko ne vara i vodi u mazohisticke udare na zdravu pamet stvorit ce u Hrvatskoj snazan dojam da smo sve podnijeli ali dusu svoju vragu nismo prodali.

   Odgovorite na ovaj komentar
  • ZDS
   ZDS 25 siječnja, 2016, 20:35

   Došli su do zida-ne brini, mogu kopovati karte za Beograd-rješićemo se gamadi!

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code