ZABRANA NOVOG SPOTA  COLNIJE

ZABRANA NOVOG SPOTA COLNIJE

18. studenoga, 2013.

 indira1

Video spot za pjesmu „LjubavniciSinova Ravnice i grupe Colonia, čija je premijera bila prije nekoliko dana , uklonjen je s Youtube kanala zbog navodno raskošnog dekoltea Colonijine pjevačice, Indire Vladić. S Youtube kanala na kojem je spomenuti video spot u samo dva dana prikupio više od 90.000 pogleda, tvrde da je zapis uklonjen jer je sadržaj kršio ‘Uvjete pružanja usluge’ – koje točno, odgovor još nismo dobili, ali je sigurno da se ne radi o autorskim pravima. Je li razlog učinjenog eksplicitan sadržaj samog videa obzirom da je upravo to najčešći razlog zbog kojeg Youtube vrši intervencije? Da bi Youtube krenuo u intervenciju mora postojati prijava treće strane, pa ostaje pitanje kome smetaju Sinovi Ravnice i Colonia.

Nakon što svoj novi video na Youtube kanalu ni sama nije mogla pronaći, Indira se osvrnula na cijeli događaj: „Ostala sam doslovno ‘PAF’! U današnje vrijeme, kada se more svjetskih izvođačica poput Rihanne, Miley Cirus, Madonne i mnogih drugih eksponiraju daleko više i intimnije od mene u ovom videu, malo je neobično ovakvo što doživjeti… S jedne strane, i nažalost, to dokazuje da smo još uvijek daleko od zapada, ali i da nas kao izvođače ljudi očito temeljito prate (haha)!“

Dok čekamo provjeru i eventualnu deaktivaciju skinutog linka, zbog mnogobrojnih upita bili smo primorani postaviti novi link video spota „Ljubavnici“, a kojeg vam ovim putem donosimo:

 

 T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code