DOBROTVORNI KONCERT DAVORA RADOLFIJA U HAZU

DOBROTVORNI KONCERT DAVORA RADOLFIJA U HAZU

23. studenoga, 2012.

1 Sonja

Nakon ispadanja u showu “Ples sa zvijezdama”, Radolfi je u srijedu 21. listopada u HAZU održao dobrotvorni koncert za teško oboljelu djecu

Nakon što smo ga donedavno imali prilike gledati u HTV-ovu showu “Ples sa zvijezdama”, Davor Radolfi održao je dobrotvorni koncert u Preporodnoj dvorani HAZU. Sav prihod od koncerta za koji se tražila karta više, a koji je održan u organizaciji Lions kluba “Zrinjevac” na čelu s predsjednicom Jesenkom Šojat, namijenjen je projektu “Dom daleko od doma” Zaklade Sierra.

Cilj jednog od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj ”Dom daleko od doma”, izgradnja je prvog Centra za rehabilitaciju i palijativnu skrb kronično oboljele djece. Riječ je o zajedničkom projektu Zaklade Sierra i Klaićeve bolnice, a podršku ovom projektu dali su Grad Zagreb i Ministarstvo zdravlja. Početkom listopada ove godine Zaklada Sierra dobila je lokacijsku dozvolu, a, kako je istaknula upraviteljica Zaklade Višnja Vranešić, početak izgradnje planiran je za proljeće 2013. godine. U Centru će se provoditi programi palijativne skrbi, psihorehabilitacije te smještaja bolesne djece i njihovih obitelji.

Sve prisutne na koncertu u dvorani HAZU pozdravila je voditeljica Sonja Šarunić, naglasivši kako je riječ o tradicionalnom okupljanju članova Lions kluba “Zrinjevac” koji djeluje punih 14 godina, a dosad je svojim humanitarnim djelovanjem prikupio 2 milijuna kuna za one kojima je to najviše potrebno. Davor Radolfi rado se odazvao pozivu za sudjelovanjem u ovoj hvalevrijednoj akciji, a svoje dobro poznate balade otpjevao je uz pratnju kolega Luke Udjbinca na akustičnoj gitari i Damira Bardeka na električnom pianu.

U znak zahvale, Višnja Vranešić darovala im je svima po jednog plišanog Hrabrog medu, maskotu Zaklade Sierra. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code