U ZAGREBU PREDSTAVLJENE GLAZBENE RADIONICE OVOGODIŠNJE ADRIA MUSIC CONFERENCE

U ZAGREBU PREDSTAVLJENE GLAZBENE RADIONICE OVOGODIŠNJE ADRIA MUSIC CONFERENCE

5. travnja, 2012.

amc

U poznatom zagrebačkom studiju glazbenog producenta Baby Dooksa u srijedu 4.travnja  predstavljene su glazbene radionice nadolazeće  ADRIA MUSIC CONFERENCE. Predstavljanje su podržali brojni glazbenici kao Martina Tomčić, Boris Đurđević, Ivan Dražić, Darko Juranović, Eddy Ramich i Baby Dooks.

Glazbeni video by Algebra&TipiTV, Workshop by Sea, Workshop by Emi i Škola pjevanja Husar&Tomčić radionice su koje će se održati za vrijeme druge po redu AMC u Umagu 1. i 2. lipnja u  hotelu Sol Melia Coral.

“ Jako se radujemo Umagu ove godine i svim mladim i talentiranim ljudima željnih da nauče nešto novo. Naša radionica ŠKOLA PJEVANJA HUSAR&TOMČIĆ jako je zanimljiva i kreativna i sigurna sam da će pomoći svima onima koji su odabrali glazbu kao svoj životni put ili jednostavno život s glazbom. Ivana, Baby Dooks i ja Vam obećavamo dobru zabavu i nestrpljivo Vas očekujemo na AMC-u!“ – izjavila je operna pjevačica Martina Tomčić.

U sklopu radionice WORKSHOP by EMI Boris Đurđević će predstaviti zanimljiv koncept koji uključuje proces modernog miksanja glazbe, te usvajanje znanja o općoj produkciji elektronske glazbe, uz producentsko natjecanje u kojem će sudionici sami stvarati elektronsku glazbu.

“ Pozivam sve zaljubljenike elektronske glazbe da nam se pridruže i pokažu što znaju te da svakako nešto i nauče. Umag i AMC pravo su mjesto za sve one koji traže svoje mjesto pod glazbenim nebom. Tu smo da Vam pomognemo i usmjerimo u Vašem budućem radu kao mladih umjetnika i glazbenika. “ – rekao je Boris Đurđević.

Svaka radionica može primiti svega 25 sudionika i za svaku je potrebno prijaviti se posebno se na web stranici AMC-a do popunjena mjesta. Svoje prijave šaljite na www.adriamc.com ili [email protected].

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code