ZA DOM JE STARI HRVATSKI POZDRAV-pismo Drage Markovića iz Osijeka

ZA DOM JE STARI HRVATSKI POZDRAV-pismo Drage Markovića iz Osijeka

10. kolovoza, 2015.

Opet se uznemirila stara partizansko komunistička elita koja se osjeća pogođenom jednim starim hrvatskim pokličem koji je mnoge generacije hrvatskih bojovnika i domoljuba vodio u borbu protiv osvajača i neprijatelja. Stari partizanski refleksi su tako duboko usađeni kao i strah od ustaške snage, da u svakom pokliču oni vide ustaštvo, odnosno za njih, fašizam.
Tu svoju šprancu političke eutanazije svih protivnika oni nastavljaju, očito uvjereni da im je narod dao mandat da od Hrvatske opet naprave Socijalističku Republiku Hrvatsku u kojoj je sve što nije bratski i jedinstveno, odnosno komunistički i projugoslavenski, automatski fašizam.
Naslušali smo se mi tih njihovih ideoloških toljaga i mnogi od nas su bili po komunističkim kazamatima zbog ovakvih optužbi. Nekada su to radili razni politički komesari, danas to rade njihovi nasljednici i istomišljenici.
HSP poziva sve Hrvate i Hrvatice da se odupru ovoj „koncentriranoj paljbi“ po svemu što je nama Hrvatima sveto i tradicionalno. Orkestrirani progon svake slobodarske misli pod krinkom borbe za demokraciju, prava i humanizam, poprima sve veće razmjere i prijeti gušenjem svake slobode govora i izražavanja.
HSP naglašava da se u Hrvatskoj provodi sudska i medijska kampanja protiv pojedinaca i organizacija koji sukladno svojem pravu izražavaju svoje stavove koji nisu u skladu s komunističko liberalnom spregom u kojoj je sve tradicionalno i nacionalno ujedno i fašističko.
Naglašavamo da poklič “Za dom” nije fašistički pozdrav, a pogotovu taj poklič nema nikakve veze s bilo kojom vrstom mržnje i rasizma.
Zgroženi smo drskošću hrvatske vlade i političara raznih stranaka koji se natječu u prokazivanju hrvatskih domoljuba, pjevača i časnih športaša, a sve u smislu kolonijalne uloge i potpune odmaknutosti od vlastitog naroda. Histerično imputiranje mržnje, navodnog fašizma i nametanje kolektivne krivnje prešlo je sve granice tolerancije.
Drugovi i drugarice mora vam biti jasno kako će Hrvatska stranka prava odlučno stati na kraj ovakvim boljševičkim metodama raznih stranaka, udruga i pojedinaca.
HSP će biti uz svoj narod, uz hrvatsku državu i uz sve naše branitelje koji su stvarali hrvatsku državu uz poklik: ZA DOM!
Žalosno je da u hrvatskoj državi nema institucije koja je u stanju braniti istinu umjesto dopuštanja promicanja jugo-komunističke ideologije! Zar je svaka institucija ove države postala služavka ideologije i partijskih interesa?
Dok svakodnevno Hrvati i Hrvatice ostaju bez posla dirigirani mediji nam serviraju navodne probleme oko ponovnog oživljavanja fašizma.
Dok hrvatske majke i očevi muku muče s prehranjivanjem svoje obitelji, dotle ova nesposobna i nenarodna vlada i njeni jataci ulažu sve svoje snage da uz pomoć medija narodu opet nametnu kolektivnu krivnju za nešto što ne postoji.
Hrvatska vlada i opozicija su očito sposobne jedino za lopovluk, potkradanje ili ugnjetavanje hrvatskog naroda.
HSP poziva sve svoje članove, simpatizere i sve Hrvatice i Hrvate da se odupru sve jačem i očitijem uvođenju diktature i progona slobodne riječi i stavova iz javnog prostora.
HSP poziva sve svoje članove, simpatizere i sve Hrvatice i Hrvate da se odupru teroru nesposobnih komunističkih elita, te da na svakom koraku pokažu da ih ne mogu gaziti vladajuće kaste koje nas dovode u ropstvo, a sve za račun svoga bogaćenja.
Pozivamo sve Hrvatice i Hrvate da budu ZA DOM – SPREMNI!
HRVATSKA STRANKA PRAVA
Drago Marković

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 21 rujna, 2015, 23:07

  Frane kradesh Bogu dane

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 13 kolovoza, 2015, 00:38

  KOJI TO HRVATSKI POZDRAV ,KADA HRVATSKE NIJE BILO DO1945 GODINE.AKO SE GOVORI O SREDNJEM VJEKU ILI RANOM ILI KASNOM ,HRVATSKE NIGDJE NEMA KAO DRŽAVE,OSIM RAZDJELJENA U FEUDALNE POSJEDE MAĐARSKIH I HABSBURŠKIH DINASTIJA. A CRKVA,ONA BEČKA ,KAO GLAVNA ISPOSTAVA RIMSKE CRKVE ,UPRAVLJA VLADAJUĆIM DINASTIJAMA I POSREDNO ,PUTEM ZLOČINAČKIH CRKAVA I FEUDALNIM POSJEDIMA. PA SE O HRVATSKOJ NE MOŽE GOVORITI KAO O DRŽAVNOM IDENTITETU A NAJMANJE O NEKOM NACIONALNOM DIGNITETU.PA OVOM GOVNARU IZ OSIJEKA PORUČUJEM DA SE ZAKITI SA STEPINČEVIM ŠTAPOM I BREVIJAROM I NA GUZICI NAPIŠE :ZLOČINAC NON PLUS ULTRA UZ POZDRAV: =ZA HOLOKAUST STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE=.SPREMNI !!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code