ZA 1. MAJ BESPLATNI VEGANSKI ROŠTILJ

ZA 1. MAJ BESPLATNI VEGANSKI ROŠTILJ

25. travnja, 2015.

udruga_stop_specizmu

Udruga Stop specizmu, koja se bori za prava i jednakost svih živih bića, povodom 1. Maja poziva sve građanke i građane na veganski roštilj i druženje koje će se održati na Trgu Dr. Franje Tuđmana (livada kod tramvajske stanice), u Zagrebu, 1. svibnja od 12 sati.

Stop specizmu već gotovo 4 godine radi na promoviranju veganstva te se bori za prava životinja, potiče na socijalnu jednakost te se zalaže za prava svih socijalno osjetljivih društvenih skupina.

Ovom akcijom želimo ujediniti naše napore za prava životinja ali i ljudi, stoga organiziramo Veganski 1. Maj uz cilj informiranja o veganstvu i pravima životinja te poticanja na međusobnu društvenu solidarnost i pomoć.

Želimo ukazati na to da nije potrebno ubijati niti iskorištavati životinje za hranu niti za bilo koju drugu “svrhu”, te da je veganska hrana dostupnija nego ikada i da zbog nje nijedno biće ne mora stradati.

Stoga dođite, probajte veganski roštilj, podružite se s nama, pitajte što vas zanima o veganstvu i pravima životinja ili uzmite besplatne info materijale i veganske recepte.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code