VULIN JE NADMAŠIO ŠEŠELJA

VULIN JE NADMAŠIO ŠEŠELJA

16. svibnja, 2017.

 

 

Mediji javljaju da je „kvalificirani četnik“ još jednom ponovio da je Bleiburg „najveće okupljalište fašista u Evropi i da tu istinu ništa ne može da promeni“, primijetivši da je posebno žalosno i opasno što se „najveće okupljalište fašista u Evropi provodi pod pokroviteljstvom hrvatskog Sabora, zvanične države“

Napisao: Mladen Pavković

Nakon što je Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) javno i oštro se suprotstavila govoru mržnje, klevete i osvete Aleksandra Vulina, ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije, a koji je uoči komemoracije u Bleiburgu izjavio da se tamo okuplja „više hiljada ustaša, koji nekažnjeno pokazuju svoju mržnju i nekažnjeno govore da su jasenovački čuvari i da su jasenovačke ustaše i jasenovački koljači vredni sećanja i pamćenja“ te da je u Bleiburgu „u organizaciji Hrvatskog sabora organiziran najveći skup neonacista u Evropi“, i nakon što je ova Udruga javno zatražila da se ovaj čovjek, inače „kvalificirani četnik“, u Hrvatskoj proglasi personom non grata (nepoželjnom osobom) u povodu toga on se odmah putem Tanjuga i oglasio. Neka! Rekao je da će se Hrvatska morati opredijeliti, je li njeguje vrijednosti Bleiburga i strijeljanih ustaša ili vrijednosti pobijene jasenovačke djece i ustaških žrtava te dodao da će on nastaviti i dalje govoriti istinu o tome!

Ako za to treba da platim cenu spreman sam“ – poručio je ministar komentirajući izjavu UHBDR91. – da ga treba proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj.

Kvalificirani četnik

Taj mrzitelj svega što hrvatski diše, pozvao je hrvatski državni vrh da reagira zbog zabrane održavanja koncerta Marka Perkovića Thompsona u jednom austrijskom gradu.

Priznajem da sam govorio o Bleiburgu i da sam protestovao i u Austriji po pitanju Tompsonovog koncerta i iskreno se nadam da sam bar malo doprineo da koncert jednog ustaše bude zabranjen i nadam se da niko nikada više neće čuti ustašu kako peva „Čavoglave“ i druge pesme u kojima se slavi ubistvo bezbrojnih srpskih civila, ljudskih bića“ – rekao je i – ostao živ!

Mediji javljaju da je „kvalificirani četnik“ još jednom ponovio da je Bleiburg „najveće okupljalište fašista u Evropi i da tu istinu ništa ne može da promeni“, primijetivši da je posebno žalosno i opasno što se „najveće okupljalište fašista u Evropi provodi pod pokroviteljstvom hrvatskog Sabora, zvanične države“.

Tu istinu na žalost nikakva braniteljska mržnja prema meni neće moći da promeni“, zagrmio je.

Ovo nije prva, ali, kako reče, ni posljednja njegova „istina“ s kojom želi upoznati javnost. On je svojim lažnim, huškačkim i pokvarenim izjavama već uvelike premašio i samog Šešelja. To je čovjek koji nema ni malo srama, ali ni odgovornosti. Kad zine, da kažemo blago, laže! Čudi nas da je taj i takav u srbijanskoj Vladi to što jeste. On govori ono što na žalost većina Srba (zar ne g. Pupovac?) želi čuti, a prema svemu sudeći ima iznimno veliku potporu članova Vlade i predsjednika Republike Srbije. Taj ministar kao da je „pao s kruške“, pa nikako da se oporavi. Na te njegove sramne izjave (bljuvotine) odmah je trebalo reagirati i veleposlanstvo Republike Hrvatske u Srbiji, ali oni kao da „ne postoje“, kao da su se „zabili“u podrum, plašeći se da ih „ne pogodi ćorak „ iz prazne – puške!

Vulin je, ako je suditi po tim, ali i drugim njegovim izjavama za nas uistinu – persona non grata!

Najveće okupljanje fašista

Takve ogavne laži da je u Bleiburgu „najveće okupljalište fašista u Europi“, i to još pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, može javno izgovoriti samo i isključivo čovjek koji iz dna duše mrzi Hrvate i Hrvatsku, koji ne vidi (neće!) što se događa u njegovu dvorištu i koji bi sutra ponovno ratovao za veliku Srbiju!

Ne znamo što o Vulinu kažu hrvatski političari, od predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, pa do predsjednice države Kolinde Grabar Kitarović?

Misle li oni kao mi, ili…? T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ante
  #1 Ante 19 svibnja, 2017, 02:11

  Pogledajte mu facu,pa to je posrbljeni ciganin mater mu jebem stalno arlauče i riče i urliče i laje ko bijesan pas na hrvatski narod

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Jack
  #2 Jack 16 svibnja, 2017, 17:03

  Još samo Vulin i cijela srpska vlada tamo nedostaju. Svi trebaju shvatiti jednu stvar. Svjetsku politiku i povijest pišu i kroje pobjednici, ma kako se to nekome ne sviđalo. Lijepo je Franja u svojim Bespućima na 11. str. citirao A. Schopenhauera po tom pitanju. Isključivost i radikalizam bilo kojega smjera nisu ništa drugo nego psihičko oboljenje a kod nas i u okruženju, pa i na svijetskoj sceni toga vidimo na pretek. Sa svojim političkim stavovima uvijek treba istupati oprezno, jer uvijek je bolje stvarati prijatelje nego neprijatelje.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Mijo
  #3 Mijo 16 svibnja, 2017, 10:34

  Odličan komentar! Sve govori, kao dva plus dva!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Zagreb
  #4 Zagreb 16 svibnja, 2017, 09:25

  Lako je Vulinu lajati kada mi u Hrvatskoj nemamo vladu . Niti imamo Predsjednicu nit Predsjednika.Nego molim komunjare i ubase da napustu HDZ. te nakaze. Za Dom Spremni

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Jack
   Jack 16 svibnja, 2017, 17:06

   Uskoro mi u Hrvatskoj nećemo imati niti ljudi, svi će emigrirati. A komunjare i udbaši čine 90% stasnovništva, na žalost ali to je činjenica. Više ni za vatrogasni!

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code