VRATITE POKRADENO I TAKO KUPITE INU

VRATITE POKRADENO I TAKO KUPITE INU

31. siječnja, 2017.

 

Uzmite što je bespravno stečeno iliti ukradeno, vratite nam samo ono što su pokrali i obogatili se dok smo mi se od straha upiškili u gaće devedesetih dok su se mnogi od vas obogatili, a da prije rata niste imali ni za gaće kamoli za rundu pića. Molim vas, tu su vam novci samo stisnite službe i ljude u tim službama da odrade časno i pošteno svoj posao, za koji mi građani to jest porezni obveznici skupo vas plaćaju i to bi bilo fer od vas da pokažete svim građanima kako vi radite za dobrobit RH i njenih građana

Napisao: Šefik Orlić, predsjednik HPBS-a

Hrvatska braniteljska pučka stranka, poziva Vladu RH da počne koristiti raspoložive i dostupne alate za svoje djelovanje u očuvanju nacionalnih interesa, pokazujući sposobnost racionalnog postupanja i poznavanja vlastitog sustava obnašanja odgovornosti u složenim društvenim procesima, videći opasnosti i provodeći uspješnu i smislenu politiku korištenja alata koje ima na raspolaganju.

To znači da se može iskazani interes za kupnjom dijelova INA-e, realizirati, bez (ispaljenog metka),odnosno bez novih zaduženja, a usput ostvariti povećanje broja radnih mjesta. Znači prva nakana nije bila predmetom predizbornih priča i obećanja, a druga sa radnim mjestima jest. Vlada misli da će povjerenstvom koje je imenovala riješiti problem. Mi im predlažemo rješenje, korištenjem alata, sastav seta alata, a zove se uporaba i provedba svih zakonskih i ustavnih ovlasti u poštivanju i provođenju pravosudnih odluka, koje su izvršne. Nemojte raditi sitne ovrhe na građanima, nego na onima koji ne plaćaju čak i kad kao Ježić pred sudom izjave da će za mjesec dana uplatiti 5 milijuna eura, a koje niti do današnjeg dana nije uplatio. Zašto se vlast odriče toga novca, s kojim pravom, ne interesira nas objašnjenje, nego izvršenje svih sličnih odluka.

Pogrdne riječi za branitelje

Ovo znači samo istinski posvećivanje više radnog vremena u ostvarivanju povrata ukradenog, nezakonito stečenog, da kažemo ukradenog, od suda dosuđenog, a ne izvršenog povrata i naplate. To se tiče svih predsjedničkih kandidata, koji su nakon predizborne promidžbe, u kojoj su obećavali vratiti ukredeno, obnašali dužnost, bez da su se uopće založili, a kamoli nešto konkretno napravili po tom pitanju.Za sve ove navode postoje video zapisi u arhivama, a gospode poput Ježića ima još, sasvim dovoljno da se ostvare veliki prihodi proračuna.

Prođe tako predsjednik Mesić i ode još bogatiji, za njim predsjednik Josipović, koji kontrolira ZAMP tako da lijepo žive, a nas uopće ne šljive, samo što nam javno nisu kazali tko vas je.e budale nepismene. Grdno se varaju, mi nismo budale i nepismeni kako su nas nazivali pojedinci, da su u obranu stali i krenuli na ratišta napadnute naše domovine Hrvatske, gle čuda masa tako zvanih domoljuba, koji su nas branitelje domoljube nazivali nepismenim i s kojim više nisu pogrdnim riječima nazivali, danas ne smiju javno kazati da je Srbija bila agresor i napala RH. Gospodo koliko mi je poznato onaj tko koga napadne to jest izvrši agresiju, on po svim zakonima bi morao platiti odštetu napadnutoj državi. Mi građani neka samo malo jače povičemo na ulici gle već dobijemo kaznu za uznemirivanje, povredu javnog reda od 500 kuna. Nedao Bog da vam još pas jače ili neprekidno laje, susjed vas tuži i dobit ćete kaznu jer jadan pas ne zna pijevat cajke i tiho lajati, obavijestiti svog vlasnika da mu netko ulazi u dvorište. Taj slučaj vam je jako inspirativan, kako pas Medo nije znao tiho pjevati cajke niti tiho lajati.

Jednostavan i bezbolan put

Gospodo što se čeka pokrenite se, uzmite što je bespravno stečeno iliti ukradeno, vratite nam samo ono što su pokrali i obogatili se dok smo mi se od straha upiškili u gaće devedesetih dok su se mnogi od vas obogatili, a da prije rata niste imali ni za gaće kamoli za rundu pića. Molim vas, tu su vam novci samo stisnite službe i ljude u tim službama da odrade časno i pošteno svoj posao, za koji mi građani to jest porezni obveznici skupo vas plaćaju i to bi bilo fer od vas da pokažete svim građanima kako vi radite za dobrobit RH i njenih građana. Vi kao da imate svo vrijeme svijeta, dobro živite u dobrim autima se vozite uz veliko osiguranje. Ma molim vas čega se vi imate bojati da je toliko čuvara oko Vas, na žalost opet na teret poreznih obveznika. Predlžem vam jednostavan i bezbolan put za kupnju INA-e i spašavanje Imunološkog zavoda i drugih tvrtki u kojima ljudi rade mjesecima i godinama i ne dobiju plaću. Gospodo, ako ste istinski domoljubi, dajte se vi prvi odreknite svojih prava na koje uzimate velike novce od nas poreznih obveznika, kako vas nije sram građana koji nemaju što za jesti niti kupiti ogrjev u ovim zimskim danima, da vas podsjetim treba te se stidjeti prvo vi koji uzimate za tako zvani odvojeni život stan hranu i puno toga zar vam nije dosta plaća od 15.000.00 kuna i gle čuda, vi ne možete preživjeti i plaćati sebi stan, hranu niti cestarinu ni gorivo da odete na vikend pa vama je vikend svaki dan gledajući Hrvatski državni sabor, kako vas nije sram 70 posto sabora je prazan opravdavate se da ste u tako zvanim odborima da zasjedate, ali na žalost na tim mjestima Vas je najmanje, sa rezultatima nula. Mi građani, opet vas napominjem, mi nismo glupi i nepismeni pa vidimo Vas po gradskim lokalima i kafićima gospodo i to za vrijeme zasjedanja Hrvatskog državnog sabora. Eto vam samo mali dio prijedloga kako otkupit INA-u to Vam je dao kao prijedlog, predsjednik HRVATSKE BRANITELJSKE PUČKE STRANKE ratni vojni invalid koji je dragovoljno otišao braniti sa svojom braćom i sestrama po oružju našu jedinu voljenu domovinu Hrvatsku.

ISTINA I DOMOVINA!

HRVATSKA BRANITELJSKA PUČKA STRANKA T

 

 

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Oligarh
  #1 Oligarh 5 veljače, 2017, 22:10

  Građani danas žive puno teže nego u Jugoslaviji. Iako i sam primam socijalnu pomoć, neki dan sam kolegi branitelju odnio vrećicu sa hranom, nema ni kune prihoda.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 1 veljače, 2017, 10:23

  Tko je donio Zakon o Privatizaciji INA-e.
  Zna se SDP!
  Lipo izračunajte štetu od prodaje i naplatite od drugova jer njihova imovina je društvena imovina koju su zeli od nas Hrvata!

  Nadalje postoje pravomočne presude da je srbija bila zajedno sa JNA agresor na Hrvatsku te bi bilo vrime da se konačno ispostavi račun ratne odštete u iznostu od 80 miljardi.
  Izaberiti na koji naćin želite puniti proraćun i vratiti oteto ali prestanite po nalogu Čačića stvarati 200.000 novih radnih mjesta na baušteli u njemačkoj!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. klarens
  #3 klarens 31 siječnja, 2017, 23:29

  Hahahahahahahahahaha
  =========================
  I onda se probudish
  =========================
  Pogledash oko sebe
  =========================
  Zazhmirish
  =========================
  Navuchesh poplun preko glave
  =========================
  I chekash
  =========================
  Bolje sutra

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code