VLAKOM NA KUPANJE U KAMP SLAPIĆ NA MREŽNICI

VLAKOM NA KUPANJE U KAMP SLAPIĆ NA MREŽNICI

29. srpnja, 2016.

 

HŽ Putnički prijevoz je svim ljubiteljima prirode i čistih rijeka uvrstio ovog ljeta jedinstvenu ponudu s popustom od 40 posto na povratna putovanja u svim vlakovima u unutarnjem prometu do mjesta Belavići i natrag. Ponuda vrijedi do 31. listopada 2016. godine.

Željeznička stanica Belavići nalazi se neposredno uz jednu od najljepših hrvatskih rijeka – Mrežnicu i kamp Slapić. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a prijevoznu kartu ovjeriti pečatom kampa. Djeca od 6 do 12 godina starosti ostvaruju 50 posto popusta.

Kamp Slapić smješten je na desnoj obali rijeke Mrežnice i pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju.

Kamp Slapić nudi različite mogućnosti razonode, sporta i rekreacije. Osim kupanja u rijeci Mrežnici moguće je iznajmiti kanue ili se pak provozati na jednoj od mnogih biciklističkih staza u neposrednoj blizini. U blizini kampa nalaze se i sportski tereni za  tenis, odbojku na pijesku, stolni tenis, paintball i ostalo.

Da podsjetimo, kamp “Slapić” na rijeci Mrežnici dobio je prestižnu titulu najboljeg kampa u Hrvatskoj prema vodećem europskom internetskom turističkom vodiču za kampiranje www.camping.info. Naime, portal Camping.info objavio je listu najomiljenijih kampova Europe u okviru renomiranih nagrada “Camping.Info Awards 2015″. Među 24.830 kampova u konkurenciji 44 europske zemlje, kamp Slapić odlikovan je kao najbolji u Hrvatskoj. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code