VJEŽBANJE JE NAJBOLJI BESPLATNI LIJEK

VJEŽBANJE JE NAJBOLJI BESPLATNI LIJEK

1. kolovoza, 2014.

Pokreni se Tuheljske 4

Prekrasna slika veselih zagorskih vježbača u Termama Tuhelj najbolji je poziv za ljetno vježbanje na otvorenom. Stručni tim Kineziološkog fakulteta i Biotreninga iz Zagreba dobro je zagrijao brojne Zagorce koji su tmurni dan iskoristili kako bi se dobro zagrijali vježbajući ali i naučili neke od zdravih savjeta o tome zašto je važno vježbati po stručnim nadzorom.

Vježbanje je najbolji i besplatan lijek koji nam je svakodnevno nadohvat ruke! Uz samu aktivnost iznimno je bitno veliku pažnju posvetiti i pravilnoj prehrani a brojne vježbače u Tuheljskim je toplicama nutricionistkinja Karmen Matković Melki savjetovala: “I hrana gasi žeđ u ljetnim danima! Osim vode, prirodnih sokova i nezaslađenih čajeva odličan izvor tekućine nakon treninga pruža i “mokra” hrana kao što su mlijeko i fermentirani mliječni napici, juhe i ostala jela “na žlicu” te voće i povrće poput citrusa, dinje, lubenice, tikvica i rajčica kojima se “pokriva” oko 20%, odnosno pola litre dnevnih potreba za tekućinom.“

Ljetna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja u Tuheljskim je toplicama pokrenula brojne Zagroce, a nastavlja se u Šibeniku  te na velikom finalu u Zagrebu 4. rujna 2014.

Prijavite se za vježbanje u Šibeniku i Zagrebu na www.pokrenise.hr, a svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Health, proteine BioTech USA, poklone NIKE-a i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućuje dolazak tima na vježbanje.  

 

www.pokrenise.hrT

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code