VJEŽBAJTE S NATAŠOM U OSIJEKU

VJEŽBAJTE S NATAŠOM U OSIJEKU

7. listopada, 2013.

pokreni se pozdrav suncu

Slavonka iz Nuštra Nataša Vaci poziva Vas na zajedničko vježbanje ove subote 12. listopada od 10.00 sati u dvorani Gradski vrt u Osijeku: “Pozivam sve moje drage Slavonce da nam se pridruže u zajedničkom vježbanju u ovo subotnje jutro. Moj tim i ja dobro ćemo Vas razbuditi, poučiti novitetima iz područja dijagnostike i nutricionizma te Vas nagraditi!”

Projekt Pokreni se nudi nove sadržaje, po prvi puta stručnjaci Biotreninga na vježbačima će provesti besplatnu dijagnostiku, temelj i početak svakog vježbanja. Predavanje iz područja nutricionizma uz brojne zanimljive testove održat će nutricionistkinja Karmen Matković Melki.

 

Stručnjaci Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Vas pozivaju da se prijavite na www.pokrenise.hr i na taj način osigurate sudjelovanje u zajedničkom vježbanju u pet gradova kontinenta Osijeku, Krapini, Karlovcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu.

Vaš dolazak biti će nagrađen poklonima poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode  Jana i drugim iznenađenjima.

www.pokrenise.hr T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code