VIŠE OD 5000 FANOVA NA UMAGINATIONU

VIŠE OD 5000 FANOVA NA UMAGINATIONU

10. lipnja, 2013.

umagination 4

Umagination je po četvrti je put otvorio svoja vrata svim zaljubljenicima u vrhunsku elektronsku glazbu. Hokejaš Saša Martinović, manekenka Vedrana Linardić, glumica Karla Tafra i sportaš Stipe Drviš plesali su uz najnovije svjetske hitove.

Hello i Hey Now su samo od nekih hitova koji su publiku raplesali do ranih jutarnjih sati. Njemačka glazbeno – scenska atrakcija Envy My Music otvorila je umaški spektakl, a središnju festivalsku pozornicu sa više od 5000 fanova raplesao je Martin Solveig, Laidback Luke i Dimitri Vegas & Like Mike.

Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 30,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala. Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwell samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code