VESNA ZMIJANAC U PORŠEU

VESNA ZMIJANAC U PORŠEU

28. ožujka, 2012.

158086

Ima se, može se!
Vesna Zmijanac osvežila je nedavno svoj vozni park novim „porše karerom“. Pevačica je dobila moćni sivi automobil od dečka, preduzimača Željka Rstovića, saznaje Kurir od izvora bliskog poznatom ljubavnom paru.

– Opšte je poznato da Vesna nije neko ko pada na poklone, ali novi ljubimac oborio ju je s nogu! Željko je „porše“ kupio prilikom Vesninog nedavnog nastupa u Frankfurtu, a za poklončić je iskeširao 80.000 evra. Kada joj je dao ključeve, Vesna je bila u šoku, ali nije krila oduševljenje. Novi četvorotočkaš je proteklog vikenda dopremljen u Beograd, a ona je već nekoliko puta njime protutnjala prestonicom – otkriva naš sagovornik.

Zorica Brunclik tvrdi da je Vesna Zmijanac nekad uživala u društvu moćnih ljudi, a očigledno je da uživa i dan-danas. Pozvali smo Vesnu, ali ona nije želela da govori o Željkovom poklonu.

– Uživam u ljubavi, a o poklonima koje nas dvoje dajemo jedno drugom, ne bih da govorim. Kriza još uvek potresa veliki deo stanovništva i nije lepo hvaliti se skupim poklonima – kaza je Vesna za Kurir.

Izvor:http://www.kurir-info.rs

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code