VESNA, VRATITE NAŠ NOVAC ILI PODNESITE OSTAVKU

VESNA, VRATITE NAŠ NOVAC ILI PODNESITE OSTAVKU

5. siječnja, 2015.

7037e4dee910dddebed4102756d7e8cc view article

Narod nije dužan plaćati konferencije za novinare mizernog HNS-a

Napisao: Saša Radović

Dosta je, zaista je dosta arogancije, bahatosti gramzljivog ministra Varge, potpredsjednice vlade Vesne Pusić, ali i drugih članova povlaštene političke elite. Dosta je tih apsurda u ovoj zemlji s – najviše plaćenih političara na tisuću stanovnika u Europi – koji konstantno kradu svoj narod.

Posljednji „kiks“ vladajuće ekipe Kukurikua je Vesnin poziv vladinog zrakoplova da dođu po nju u Ankaru, jer nije željela prespavati u Ankari, pa dan kasnije doći redovnom linijom. A već idući dan imala je na raspolaganju najmanje devet letova iz Ankare za Istanbul i od tamo dva leta prema Zagrebu. Razlog troška od 120.000 kuna je bio; mizerni ostaci njezine propale stranke HNS imali su press konferenciju.

KORUMPIRANI DRŽAVNI MEDIJI

Potajno, nadajući se da naš svekoliki puk neće saznati za njihove bakanalije, naši ministri razbacuju i kradu naš novac. Da Vesna Pusić ima i trunku morala vratila bi narodu troškove zrakoplova od 120.000 kuna. Ili bi mogla 1200 umirovljenika obradovati darujući po 100 kuna svakome za Božić.

Korumpirani državni mediji (HTV) posvetili su ovoj zrakoplovnoj aferi jedva 26 sekundi s anemičnim komentarom Mirjane Posavac: “Iako je let navodno stajao 120 tisuća kuna, ministrica ne dvoji u ekonomsku opravdanost”.

A zatim je stroj za spinove s Gornjeg grada lansirao notornu laž da ružna priča o Ankari stoji svega 60.000 kuna umjesto 120.000. Dovoljno je imati vrlo površno znanje o zrakoplovima, o njihovom izuzetno skupom održavanju, o cijenama po kilometru ili satu zračne vožnje, o taksama u zračnim lukama, da zaključak bude – laž!

Sramotni zahtjev „podizanja zrakoplova“ i let u Ankaru po Vesnu Pusić samo zbog jalove stranačke konferencije za novinare na kojoj su ministri HNS-a predstavljali svoje „uspjehe“ – prelazi sve granice, i ulazi u domenu pljačke svog naroda. Minorna strančica HNS (s potporom pučanstva od 1,6 posto) koja se sastoji od apsurdno ustoličenih nekoliko ministara (po sistemu Kukuriku kukurikanja!) i od nekoliko zaostalih članova, vjerojatno je žalila za vremenima dok su bili prava parlamentarna stranka. Utješila ih je predsjednica stranke genijalnom izjavom: “Što se Vlade tiče, ovo je godina u kojoj je veliki dio čišćenja i raspakiravanja ormara te konstatiranja što se gdje skriva završen“.

Na upit o zračnom taksiranju iz Ankare potpredsjednica vlade je odgovorila: „I prije sam puno puta koristila Vladin avion jer je to moj posao, zato što je bilo najefikasnije doći, a ne spavati još jedan dan u Ankari. To je sredstvo koje koristim za svoj posao, u prvom redu za vanjske i europske poslove. Jer budući da sam ministrica u tom resoru, zato Vladin zrakoplov i koristim“. Da je pressica strančice HNS vanjski i europski posao mogu misliti samo Vesna Pusić i retardirani pacijenti psihijatrijskih ustanova. Oni u luđačkim košuljama!

Kao građanin Republike Hrvatske smatram da je Vesna Pusić od tih bezobrazno i nepotrebno bačenih 120.000 kuna – ukrala nekoliko lipa i meni. Tražim da mi vrati moje 3 ili 4 lipe.

Put Varge, Vesne Pusić, Zmajlovića i ostalog rastrošnog društva u najsiromašnijem okružju EU kontinuiran je i slijedi grabež prošlih vlada. Čini se da je uzor svima, kombinacija bahatog i arogantnog premijera druga Milanovića i profinjenog, uglađenog gospodina Sanadera. Najgore od svega što štete za državu i narod ostaju – a još gore je što ostaju i ti ministri. Potpuni nedostatak svake vrste morala da nakon otkrivenih prstiju u pekmezu ministri i dužnosnici daju ostavke, potiče i premijer Milanović lakonskim pokrivanjem i naivnim opravdavanjem svojih ministara.

Danas je lako klikom na Google naći mnoštvo slučajeva ministara civiliziranog svijeta koji ostavke daju za neusporedivo manje greške nego što je pljačka naroda od 120 000 kuna. Od zrakoplovnih afera imamo ministricu vanjskih poslova Francuske, Michele Alliot-Marie. Imajući ono što naša Vesna nema – a to je savjest i moral – osjećala se dužnom podnijeti ostavku kada se saznalo da se iz Tunisa vratila privatnim avionom jednog tuniskog biznismena. Dakle, i pored toga što nije oštetila svoj narod – dala je ostavku!

SRAM JE BILO

Bezobrazni čin Vesne Pusić povukao je i ni malo manje bezobrazne komentare ministara i ministrice. Anka Mrak Taritaš priglupo je izletjela s izjavom “novinarsko pitanje nije dovoljno jasno”. Anka mi je kolegica po struci, pa se čudim kako je s tim kvocijentom inteligencije mogla završiti Arhitektonski fakultet. Skromni zubar Siniša Varga kaže da “predsjednica Vlade ima svoje ovlasti, pa to ne bi komentirao”. Vrdoljak nema pojma što se oko njega događa, jer “nema dovoljno informacija, pa se ne bi očitovao”. Donekle (jedva!) zadovoljava izjava ministra Marasa: “Mi se moramo ponašati u okviru situacije u kojoj se Hrvatska nalazi i to je jedini odgovor koji mogu dati”. Naš Gordan prevelika je kukavica da kaže: „Sram je bilo!“.

Na kraju što reći o Lijepoj našoj s najviše plaćenih političara na tisuću stanovnika u Europi – i jednoj od najkorumpiranijih zemalja u svijetu! Možemo se samo grohotom nasmijati kad predsjednik Josipović izjavi: „Moj mandat je bio presudan za otkrivanje korupcije i kriminala“. I odlikuje ordenom kneza Branimira s ogrlicom najveće hrvatsko zlo, Mladena Bajića, oca kriminala i korupcije koji je svojim nedjelovanjem amnestirao ratne profitere i pretvorbene zločince, kriminalce svih vrsta, branio Titove ubojice od izručenja pravdi, štitio tajkune koji su ogolili Hrvatsku do gole kože. I još nekažnjeno šeće Zrinjevcem.

Kažu da narod zaslužuje vlast kakvu ima. Zbog toga se noću budim i požalim da na meni nije odora i puška u ruci kao 1991.

Anno Domini MMXV./ 2. T

9 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Klarens
  #1 Klarens 17 siječnja, 2015, 18:32

  Dvolichnici ( HDZSDP & co)
  ++++++++++++++++++++++++
  Kaj oni imaju vrachat ?????
  ++++++++++++++++++++++++
  Sitnozubija im je bogom dano
  ++++++++++++++++++++++++
  Leno ( posjed)
  ++++++++++++++++++++++++
  Oni su tu svoji na svome
  ++++++++++++++++++++++++
  Pastiri koji gule
  ++++++++++++++++++++++++
  Do nule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. sakal
  #2 sakal 11 siječnja, 2015, 13:28

  da, da guest sta je u budjetu treba to po stavkama potrosit, bez obzira sto je budjet tako napravljen tako da veleizdajnicka i rasipnicka klatez moze na svoj luksuz i komfor razbacivat do mile volje, dok svojim radom doprinos blagostanju ravan nuli i ponasaju se kao da im je drzava koja im je povjerena (kukuruz im je povjerena kako se vidi dosli su do vlasti izbornom prijevarom, tako je vidljivo da su najvaznija ministarstva dobili oni koji uzivaju u narodu pisljivih 1,5% povjerenja) njihova cacevina. Ako je tebi drago i svejedno na sta trose novce od tvojeg uplacenog poreza vecini vjerotno nije. Narocito ne sirotnji koja jedva prezivljava cije muke i nevolje kako vidim tebe ne tangiraju, Za njih u budjetu nema adekvatne stavke. Najveca sprdacina je cigo koji uziva kraljevsku apanazu na racun naroda kojeg je samo Bog zna koliko puta veleizdao i cijoj je mizeriji kumovao. Najodvratniji lik u hrvatskoj politici.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Udbaško govno
  #3 Udbaško govno 5 siječnja, 2015, 19:14

  Iz Ministarstva vanjskih poslova su objavili trošak od 60 tisuća kuna, a netko je izmislio stvarni trošak od 120 tisuća kuna, jer je uračunao i let zrakoplova od Zagreba do Ankare, glavnog grada Grčke. Ali nisu spomenuli da je zrakoplov do Istanbula išao pješke, kako bi se Ankara mogla u međuvremenu preseliti u Tursku i biti proglašena glavnim gradom Turske. To vrijeme iskoristio je osobni. nosač zrakoplova i prenio ga na svojim leđima od Istanbula do Ankare. Dakle Vesna treba isplatiti sav honorar nosaču zrakoplova, jer je on napravio najveći posao, a možda razliku i onima koji su Ankaru premještali iz Grčke u Tursku, a taj sam bio ja.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Guest
  #4 Guest 5 siječnja, 2015, 17:44

  I opet vi neki pletete po našoj Vesnici ,pa zaboga nije ona poput Sanadera avionom otišla isprobati svoj SMOKING te odmah potom produžila na neku tamo pretpremijeru opere duboko u Italiju i nije pri tom vodila FULL FAMILY sastav.Pa Vesnica je bila na službenome putu.Jedni njen ” krimen” po meni je taj da ona nikako nije smijela pozvati prazan vladin avion da beskorisno leti u jednome pravcu .Ona je naime trebala i morala sa tim avionom u Grčku otići i vratiti se…..osobno bih tako učinio….

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. sakal
  #5 sakal 5 siječnja, 2015, 13:14

  ona i njenih 200 izabranih imaju Hrvtsku, a vi samo mozete lajat ko pas na mjesec

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 16 siječnja, 2015, 21:04

   Zašto ti SAKAL misliš da su to njenih 200 odabranika ?.Razmisli ipak, jer mnogi u HR tamo polovicom 90tih uopće i nismo znali da na ovome svijetu postoje nakakvi Vesna Pusić,Milanović,Josipović itd.,no naše su firme upravo tada prodane za 1 Kunu ali uz provizije u visini od stotina tisuća tadašnjih DM I kako bi sada bilo ikako moguće povezati Pusićku i ostale sa prodajom recimo tadašnjih hrvatskih telekomunikacija ili ostalih firmi da ih ne nabrajam.I čijih su onda ovih 200 odabranih ..?.I jeli možda Vesna Pusić odmah početkom pretvorbe otvorila svoju privatnu banku sebi ili nekome od roda svojega ?.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code