VELEPOSLANICA U ŽENEVI PRIJAVLJENA ZBOG VRIJEĐANJA SUSJEDA SRBA

VELEPOSLANICA U ŽENEVI PRIJAVLJENA ZBOG VRIJEĐANJA SUSJEDA SRBA

8. travnja, 2014.

VV UN foto Custom

Od  Rikarda Frgačića saznali smo  da je on osobno  protiv veleposlanice Republike Hrvatske pri UN u Ženevi. gospođe Vesne Vuković, nedavno podnio  prijavu  Odboru za vanjsku politiku Sabora Republike Hrvatske zbog  diskriminacije i govora mržnje. Na nacionalnoj osnovi vrijeđala je svoje prve susjede srpske nacionalnosti. To nije jedina podnesena prijava protiv dužnosnice Republike Hrvatske s diplomatskim statusom.

Njeno veleposlaničko imenovanje u UN u Genevi popraćeno je u posljednjih godinu i pol dana s nekoliko vrlo kritičkih novinskih napisa koji su je ozbiljno kompromitirali i doveli u pitanje njen međunarodni diplomatski kredibilitet. Kako gospođu veleposlanicu  tako i sve one koji su je imenovali na to visoko diplomatsko mjesto.

Odbor za vanjsku politiku Sabora Republike Hrvatske daje mišljenje o postavljanju i o opozivu šefova diplomatskih misija Republike Hrvatske u inozemstvu.

 Diplomatski imunitet veleposlanice Vuković nije zapreka za obradu i postupanje hrvatskih pravosudnih tijela.

Foto: www.un.orgT

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. branimir
  #1 branimir 9 travnja, 2014, 17:14

  ‘Lažimo, lažimo i lažimo. Uvek će netko da poveruje’.
  Čosić

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. kitumijashi
  #2 kitumijashi 8 travnja, 2014, 16:41

  koje kurve sin je taj jebeni frgacic. Zbog takovih lupeza i jesmo tu gdje smo. Mater mu nabijem trebao je on dozivjeti u svojoj obitelji neko od orgijanja tih covjekolikih nakaza pa bih ga pitao o brizi za njihov ugled. Srbe su njihovi proroci Tarabici prokazali kao sotonski nakot i tu se nema sta diskutirati. Stagod su prorekli sve se 100% obistinilo! na jednom portalu gdje su njihova prorocanstva prevedena na engleski uz komentar svakog pojedinog prorocanstva neki srpski komentator ala savo strbac je prorocanstvo koje kaze”da ce doci vrijeme kad ce srbske majke, zene i sestre lijegati sa djavlom i izroditi takove nakaze kakove svijet i vijek vidio nije’ ovako objasnio: da su zato krivi vojnici UN-a koji su kopulirali sa njihovim zenama. Ej pazi savine pameti: jednogodisnjaci do petogodisnjaka su cinili po savi te grozne zlocine. Jebes srbina koji ne zna lagati na cose!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code