VEDRANA LINARDIĆ I PETRA FRKOVIĆ POZIVAJU U H2O

VEDRANA LINARDIĆ I PETRA FRKOVIĆ POZIVAJU U H2O

12. prosinca, 2015.

petra Frkovic, Vedrana Linardic
Prekrasne i zavodljive manekenke Vedrana Linardić i Petra Frković u društvu rukometaša Domagoja Pavlovića predstavljaju mjesec zabave i nezaboravnih provoda. Kako izgleda dobar provod prikazuje i foto kampanja najpopularnijeg zagrebačkog kluba koju je snimio fotograf Goran Matijašec.
Najluđi mjesec u godini započinje koncertom najveselije pjevačice Maje Šuput koja će u petak, 18. prosinca u zagrebačkom klubu H20 održati koncert. Poput onog prošlogodišnjeg, Maja i za ovaj priprema brojna iznenađenja, a dobra zabava je zagarantirana.
Tradicionalni koncert grupe Magazin godinama je nezaobilana postaja nakon obiteljskog druženja. Proslava Božića, u petak 25. prosinca u klubu H20 ove će godine po prvi puta biti uz jednu od najpopularnijih hrvatskih grupa, a koja će izvesti brojne stare, nove, kao i božićne hitove. Blagdansko party ludilo u klubu H20 završava nezaboravnim dočekom Nove godine i njezinom reprizom.
Klub H20, najmodernije je uređen klub, smješten na atraktivnoj lokaciji u samom srcu Zagreba. Ostavit će bez teksta i one najzahtjevnije bilo zbog pomno birane glazbe, prekrasnog elitno uređenog prostora ili pak brojnih dodatnih sadržaja, zavidne produkcije i specijalnih efekata.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code