VATERPOLSKA REPREZENTACIJA TRAŽI PODRŠKU NAVIJAČA U ŠIBENIKU

VATERPOLSKA REPREZENTACIJA TRAŽI PODRŠKU NAVIJAČA U ŠIBENIKU

9. siječnja, 2014.

Perica Bukic izbornik Ivica Tucak igrac Luka Loncar Custom

Hrvatski vaterpolski reprezentativci za sedam dana dočekuju aktualne svjetske prvake Mađare. Iznimno važna i teška utakmica, koja se 14. siječnja u 18 sati igra u Šibeniku, na bazenu Crnica, posljednja je prilika našim vaterpolistima za plasman na Finalni turnir FINA Svjetske lige koji se igra u Dubaiu.

“Ovo je izvrsna prigoda da jednu ovakvu utakmicu organiziramo u Šibeniku, koji posljednjih godina nije bio domaćin nijedne važne utakmice. Pokušat ćemo sve da ovu utakmicu, ako budemo bolji, i dobijemo. Očekujemo pune tribine i zaista navijačku atmosferu u Šibeniku!” – izjavio je dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić.

Hrvatska se reprezentacija okuplja u Šibeniku u nedjelju, a iako je malo vremena za pripreme, hrvatski reprezentativci očekuju najbolji ishod.

“Šesnaest igrača kandidira za sastav protiv Mađarske. Kao i protiv Grčke, Pavić i Joković su i dalje ozljeđeni. Nadam se da ćemo na njih moći računati u kvalifikacijskim utakmicama za Eurpsko prvenstvo. Novo ime u ovoj utakmici bit će Antonio Buha, mladi igrač koji je velika nada hrvatskog vaterpola, a ovo će mu biti jedan dobar podstrek za dodatni rad. Kao što smo rekli, rotirat ćemo jedan broj igrača kako bismo dobili što bolju sliku za Europsko prvenstvo.” – izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao: “Samo ime Mađarska u vaterpolu je iznimno jako ime. Aktualni su svjetski prvaci, snažni poput Brazila u nogometu. Nadam se da ćemo im se revanširati za utakmicu u Barceloni. Okupljamo se u nedjelju navečer i nemamo vremena  za bolje pripreme, a protivnik je iznimno jak. Pravo na pogrešku više nemamo, ukoliko se želimo plasirati u Dubai!”

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u utakmici FINA Svjetske lige protiv Mađarske igrat će golmani: Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri: Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi: Andro Bušlje, Ivan Milaković i Ivan Buljubašić, vanjski igrači: Anđelo Šetka, Ante Visković, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antonio  Buha, Paulo Obradović i Petar Muslim.

«Atmosfera u momčadi je izvrsna. Spremni smo u potpunosti. Iako imamo malo vremena, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Kad pomislim na utamicu protiv Mađara u Barceloni, mislim si kako smo se zeznuli, nadam se da ćemo ovoga puta biti bolji. Pozivam i apeliram na sve ljubitelje sporta i vaterpola u Šibeniku da dođu u utorak na bazen Crnica i da zajedno idemo prema pobjedi u ovoj utakmici!« – izjavio je reprezentativac Luka Lončar.

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Mađarska u pretprodaji se mogu kupiti u vaterpolo klubu Šibenik po simboličnoj cijeni od 20 kuna. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code