ZAHVALA GRADONAČELNIKA BANDIĆA NAVIJAČIMA

ZAHVALA GRADONAČELNIKA BANDIĆA NAVIJAČIMA

25. ožujka, 2013.

 navijaci

Nakon velike pobjede nogometne reprezentacije Hrvatske u susretu sa srpskom reprezentacijom, odigrane u pravom sportskom ambijentu, gradonačelnik navijačima upućuje zahvalu :

 

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

dragi navijači!

 

Jučerašnja pobjeda Vatrenih u nezaboravnoj sportskoj i navijačkoj atmosferi, doživljaj je koji ćemo zauvijek pamtiti. Hvala vam dragi sugrađani i navijači na tome, hvala što ste bili veličanstvena i gromoglasna podrška našoj ekipi, hvala na ambijentu i pravoj sportskoj atmosferi koja je iskrila pozitivnom energijom samopoštovanjem i domoljubljem. Zahvaljujem svim navijačima koji su dolaskom i sportskim navijanjem doprinijeli nogometnoj fešti i uspjehu naše momčadi.

Zahvaljujem organizatorima, Hrvatskom nogometnom savezu, i djelatnicima brojnih službi i insitucija u gradu koji su danima marljivo pripremali teren kako bi kvalifikacijska utakmica reprezentacija Hrvatske i Srbije protekla u najboljem mogućem ozračju.

Zagreb se pokazao istinskim gradom športa, kulturnim i gostoljubivim europskim gradom, gradom u kojem je pobijedio nogomet i športski duh.

Ponosan sam što sam bio dio toga.

 

Gradonačelnik Grada Zagreba

Milan Bandić T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code