VATERPOLISTI MLADOSTI SE PROVODE U KLUBU „CHOICE“

VATERPOLISTI MLADOSTI SE PROVODE U KLUBU „CHOICE“

21. listopada, 2013.

Ivan Zivkovic Ivan Marcelic Damir Luketic

Restoran, lounge i klub Choice bio je premalen za sve ljubitelje sporta i zabave. Nakon vrlo uspješnog tjedna za zagrebački vaterpolo klub Mladost i dvije upisane pobjede na domaćem teretnu, dečki su se pridružili svim navijačima i prijateljima kluba te se do kasno u noć zabavljali u klubu Choice. Vrhunski ambijent, ukusna i profinjena jela, live svirka, igrači Mladosti i brojni prijatelji najtrofejnijeg hrvatskog sporta recept su za nezaboravan provod, a novo nas druženje s igračima očekuje već ovog vikenda.

Restoran, lounge i klub Choice gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti.
Ukusna i profinjena jela naše kuhinje poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu a kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena. Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji će noćni život grada Zagreba podignuti na višu razinu. Svakog petka očekuju nas nastupi grupe Joy koja vrhunskom live svirkom stranih I domaćih hitova priređuje nezaboravne tulume, dok nas subotom očekuje nezaboravan party uz DJ-a i live bend. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code