TURNIR ČETIRI KAFIĆA U SPLITU

TURNIR ČETIRI KAFIĆA U SPLITU

24. prosinca, 2014.

1000 Custom

Potvrđena su poznata nogometna imena na turniru “Četiri kafića”, koji će se u Velikoj dvorani na Gripama održati 26. prosinca, a na kojem će nastupati ekipe Tempere, Boalija, Kaurija i Tropica.

Tako će za Temperu  među ostalim zaigrati Tonći Kukoč, Joe Šimunić, Milan Rapaić, Ivica Mornar i Dario Šimić, zatim Igor Musa, Vlatko Đolonga, Antonio Asanović, Vedran Runje, Stanko Bubalo, Božidar Radošević, Almir Turković, Kaja Rogulj i Frane Prce. Treneri Špaco Poklepović i Vladimir Balić.

Za Baoli će nastupiti Vladimir  Zagorac,  Danijel Pranjić, Ante Rebić, Mario Maloča i Mario Pašalić. Tomislav Duka, Ivan Božić, Marin Tomasov, Mato Neretljak, Antonio Mršić, Josip Serdarušić, Ante Erceg, Josip Suton, a moguć je i dolazak crnogorskog reprezentativca Stefana Savića, te Gordana Schildenfelda. Trener Zoran Vulić.

Za Kauri će istrčati Andrija Vuković, Senijad Ibričić, Franko Jelovčić, Nikola Vlašić  te Ivan Krstanović, zatim Goran Jozinović, Mario Kvesić, Mario Jelavić. Trener Armando Marenzi.

Boje Tropica branit će Mijo Caktaš, Branko Laura, Robert Jarni, Marko Livaja, Ivan Perišić, Vjeko Tomić, Nikola Kalinić, Siniša Alebić, Josip Drmić, Andrija Balić, Mario Brkljača.

– Našu momčad će se klupe najverojatnije voditi Ćiro Blažević, a ako on ipak ne bude u mogućnosti doći, ekipu će voditi Mladen Perica Štrla – istaknuo je voditelj Tropica Gogo Boljat.

– Drago mi je što igram na turniru,  poštujem sve, ali Tempera  će osvojiti turnir. Znam da Joe Šimunić igra sa mnom, i to će mu biti najveći doseg karijere  – kazao  je Tonči Kukoč, inače igrač bugarskog CSKA.

Organizator turnira Damir Karaman je istaknuo da će dio prihoda s ovog humanitarnog turnira ići Centru za mir  u Rudinama, a dio obitelji Mate Zovka koji je slijep i ima osmero djece.

IZVOR:www.dalamacijanews.hr T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code