BANDIĆ  ČESTITAO REPREZENTACIJI HRVATSKE

BANDIĆ ČESTITAO REPREZENTACIJI HRVATSKE

21. studenoga, 2013.

kovac press3-061013

U povodu pobjede nad reprezentacijom Islanda i plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, gradonačelnik Milan Bandić uputio je čestitku vatrenima, te izborniku Niki Kovaču i njegovom stručnom stožeru.

 

Bravo vatreni,

Čestitam vam na plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Posebno vam čestitam na načinu na koji ste taj plasman izborili. Uživali smo u svakoj minuti jučerašnjeg dvoboja u kojem ste od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka, uz impresivnu igru, raskošno nogometno umijeće, zajedništvo, srčanost i uz podršku najbolje publike na svijetu, došli do cilja. Stadion je ponovno disao kao jedno, a vi ste opet pokazali zbog čega ste među najboljima na svijetu i zašto nismo gubili vjeru u vas posljednjih dana.

Željno iščekujemo ždrijeb u prosincu, a nakon toga i smotru najboljeg što nam nogomet trenutno nudi, smotru na kojoj će zasluženo biti i Hrvatska.

 

Bravo Niko,

Tebi i tvojem stručnom stožeru čestitam na briljantnom vođenju reprezentacije u ove dvije utakmice, posebice u onoj jučerašnjoj, u kojoj su igrači ponovno izgledali kao oni ‘stari’ Vatreni koje smo navikli gledati. Učvrstili ste nam vjeru u naše igrače i naš nogomet, te obnovili pozitivno ozračje uz koje sve postaje moguće. Manirom najiskusnijih trenera posložili ste ‘kockice’ i igračima vratili samopouzdanje, donijeli im potrebni psihološki mir i žar u srca, a rezultat toga najbolje se vidio na terenu, osobito u drugom dijelu, kada smo i s igračem manje, izgledali kao oni koji imaju igrača viška.

Još jednom čestitam na učinjenom, a uz ovakvu igru i ovakvo vodstvo uvjeren sam da je pred nama ljeto za uživanje. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code