VATERPOLISTI IMALI 13, A PLODOVI ZEMLJE 12,2 POSTO GLEDANOSTI

VATERPOLISTI IMALI 13, A PLODOVI ZEMLJE 12,2 POSTO GLEDANOSTI

31. srpnja, 2017.

 

Trijumf hrvatskih vaterpolista, koji su u subotu navečer u završnici Svjetskoga vaterpolskog prvenstva pobijedili Mađarsku i osvojili zlatnu medalju, bio je toga dana najgledaniji televizijski sadržaj u Republici Hrvatskoj, a putem Hrvatske radiotelevizije (HRT) pratilo ga je 13 % opće populacije (AMR), odnosno 526 066 gledatelja.

Riječ je o prosjeku cijele utakmice, međutim, posljednja je četvrtina susreta, u kojoj je Hrvatska postigla odlućujuće zgoditke, bila još gledanija – pratilo ju je 15,8 % opće populacije (AMR), odnosno 645 975 gledatelja. Broj gledatelja pred malim ekranima znatno se povećavao iz četvrtine u četvrtinu susreta – prvu je četvrtinu pratilo 450 140 gledatelja, drugu njih 506 598, treću 550 412, a četvrtu 645 975 gledatelja.

O iznimno velikome zanimanju gledatelja za taj susret govore i podaci o subotnjemu udjelu u gledanosti (SHR) Prvoga programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i tijekom cijeloga dana (24 %) i u udarnome terminu od 19.00 do 23.00 (36 %). Prvi program Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u udarnome terminu bio je gledaniji za 15 % od najgledanijega programa druge po gledanosti nacionalne televizije.

Druga po gledanosti nedjeljna emisija na svim nacionalnim televizijama bili su HRT-ovi Plodovi zemlje s 12,2 % udjela u gledanosti u općoj populaciji (AMR), odnosno s 498 831 gledatelja. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 2 kolovoza, 2017, 22:35

  Krupnoslovchani vole polunepismeni
  =============================
  Ti pljachkashi mile nam domovine
  =============================
  Su pali s iste grane s koje i ti
  ==============================
  Za dijaketichke kleptokrate neobichno
  ==============================
  Se odlikuju megalomanskom pohlepom
  ==============================
  Javi se Plenkiju da ti da diplomu
  ==============================
  Doktor znanosti za toplu vodu i
  ==============================
  Uskovitlane usklichnike
  ==============================
  Sa velikim slovima (NARAVNO)

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 1 kolovoza, 2017, 15:52

  ZAMISLITE ,POŠTOVANI GRAĐANI HRVATSKE, DOKLE SMO DOŠLI U OVOJ KAPITALISTIČKO-KATOLIČKO-NACISTIČKO-KLERIKALNO-POLJAČAKAŠKLOJ EVROPI ,DA SMO OD POJEDINIH ILI NAJVEĆEG DIJELA SPORTSKIH IGARA STVORILI KULT MAFIJAŠKE KASTE,JER SE UVIJEK U NAJVEĆOJ DRUŠTVENO-EKOOMSKOJ KRIZI ,A OVO JE POSTALO I BIJEDA, TRAŽI IZLAZ MAKAR ZA VLADAJUĆU KASTU,DA OVAKVIM NAČINOM MAFIJAŠKE RASPROSTRTOSTI ,UPRAVO U ZABAVNIM IGRAMA NAĐU SVOJ PRIVREMENI OPSTANAK U ZABAVLJANJU NARODA I UBLAŽAVANJU NJEGOVE BIJEDE, U NEIZVJESNOST,U IGRAMA. JER SU SE TAMO OKUPILI SVI ONI KOJI U PROZVDNJI VIŠE NE VIDE ŠANSE ZA PROFIT,A NI PERSPEKTIVA U OPORAVK, U OVAKVIM DRUŠTVENIM I DRUŠTVENO-PROIZVDNIM ODNOSIMA SE NE NAZIRE ,JER PLANTARNA TEHNIKA ITHNOLOGIJA SE VIŠE NE DAJU SPRAČATI U TOROVE KADA POJEDNI MENADŽERI ODREĐUJU STUPANJ DRUŠTVENOG RAZVOJA ,ILI UOPĆE NE ODREĐUJU NJEGOV RAZVOJ, OSIM PARCIJALNO TRAŽE UVJETE SAMO ZA PROFIT. JER KAPITALISTIČKI SUSTAV I NIJE DRUŠTVENI ODNOS ,ON JE PRIVATNI ,PA ZA PERSPEKTIVU ŽIVLJENJA DRUŠTVENE ZAJEDNICE NEMAJU ODGOVORNOSTI,MAKR IMAJU SVE ATRIBUTE VLASTI I MAKAR VLADAJU ,ALI UVIJEK SAMO U INTERESU PROFITA I ZGRTANJA BOGATSTAVA. PA IM JE U OVAKVIM UVJETIMA RAZVOJA PROZVODNIH SNAGA IZMAKLA SVAKA ŠANSA ZA OPSTOJNOST KAO SUSTAVA ODNOSA PRIVATNOG VLASNIŠTVA ,A POSEBNO PROIZVODNIH ODNOSA ,KADA SE DANAS 2OX VIŠE PROIZVIDI NEGO TROŠI, PA JE POSTALO TIJESNO SAVKO NADMETANJE OSIM DA SE BACE U DRUŠTVENE IGRE ,MAKAR ZAKRATKO,PA SE U TOM SVOJSTVU, NE SAMO NAŠA VLADA, VEĆ ČITAV SUSTAV KAPITALISTIČKOG VLADANJA DAO NA JOŠ, KAKVO -TAKVO PODRUČJE PROFITA, U SPORTSKE I DRUGE IGRE ZABAVE ,A VLADA JE SMO ODBOR KOJI UPRAVLJA ZAJEDNIČKIM POSLOVIMA CIJELE BURŽOAZIJE .PA NIJE NIŠTA NOVO ŠTO SE CIJELA VLADA OKUPILA NA MANIFESTCIJI URLIKANJA DA JOŠ OVO MALO RADNIČKE NADE U SUTRAŠNICU ,OVDJE NA STADIONIMA, OHRABRI ,ALI OPET KAŽEM ,ZAKRTAKO,JER STUPANJ RAZVOJA PROIZDNIH SNAGA TRAŽI APSOLUTNO MIJENJANJE DRUŠTVENIH I DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNSA ,ŠTO ĆE REČI ,TRAŽI UKIDANJE PRIVATNOG VLASNIŠTVA KOJE JE POSTALO,APSOLUTNI KOČNIČAR, DALJNJEG RAZVOJA PROIZVODNIH SNAGA I PERSPEKTIVE ŽIVLJENJA DRUŠTVENE ZAJDNICE

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code