UVJEREN SAM U POBJEDU I PROMJENU U ZAGREBU

UVJEREN SAM U POBJEDU I PROMJENU U ZAGREBU

4. ožujka, 2017.

 

 

Obraćajući se skupu, Ivan Valek je naglasio vrijednosti Domovinskog rata i razloge postojanja i djelovanja Hrvatske braniteljske pučke stranke, te naglasio da je:“Rat za slobodnu lijepu našu Hrvatsku završio na bojištu, ali se nažalost nastavlja u drugim okolnostima i prilikama, tako da se mora osloboditi Zagreb. Kako osloboditi, pa jednostavno omogućiti provođenje inventure učenjenog, tako da se stane unuštavati grad i njegovi stanovnici, omogućiti život dostojan građana grada Zagreba.”

Napisao: Zdravko Cik

“Uvjereni smo u pobjedu i promjenu, jer smo doista drugačiji, imamo program, znanje i cilj koji ćemo u suradnji s građanima ostvariti. Predstavljanje je završilo pjesmom hja, heja, purgeri mi ćemo pobjediti.”, rekao je Ivan Valek na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak 2.ožujka, 2017.godine, na adresi Grič 2, u prostoru Kraljevske akademije Zagreb.

Hrvatska braniteljska pučka stranka, kako je i u pozivima za nazočnost, upućenim na adrese urednika i redakcija značajnih medija, naznačeno, saopćila javnosti da se priprema za predstojeće lokalne izbore u gradu Zagrebu i tim povodom predstavila nezavisnog kandidata za mjesto gradonačelnika, gospodina Ivana Valeka, kojega podupire i s kojim su na samoj konferenciji za medije, obavili službeno potpisivanje Sporazuma o suradnji za lokalne izbore.

Rat za slobodnu Lijepu našu

Ovim putem Hrvatska braniteljska pučka stranka i kandidat za gradonačlnika Gospodin Ivan Valek, izražavaju zadovoljstvo odazivom medija i načinom praćenja predstavljanja samog kandidata kao i obraćanja Predsjednika Hrvatska braniteljska pučke stranke gospodina Orlić Šefika nazočnima.

Predsjednik Hrvatska braniteljske pučke stranke, Gospodin Orlić Šefik, zahvalio se nazočnim medijima, pozdravio kandidata za gradonačelnika Gospodina Ivana Valeka, pozdravio nazočne članove stranke, goste i uzvanike. Nakon uvodnih pozdravnih riječi pozvao je nazočne na pozdrav himni Republike Hrvatske i odavanje počasti poginulim, nestalim i umrlim braniteljima, što je s pijetetom i učinjeno.

Sportaš i poduzetnik

Obraćajući se skupu, Ivan Valek je naglasio vrijednosti Domovinskog rata i razloge postojanja i djelovanja Hrvatske braniteljske pučke stranke, te naglasio da je:”Rat za slobodnu lijepu našu Hrvatsku završio na bojištu, ali se nažalost nastavlja u drugim okolnostima i prilikama, tako da se mora osloboditi Zagreb. Kako osloboditi, pa jednostavno omogućiti provođenje inventure učenjenog, tako da se stane unuštavati grad i njegovi stanovnici, omogućiti život dostojan građana grada Zagreba.” To je i razlog za davanje podrške neovisnom kandidatu kao najboljem rješenju, a ne stranačkom rješenju.

Obraćanjem Kandidata za gradonačelnika grada Zagreba gospodina Ivana Valeka, dodana je dimenzija predstavljanja sportaša, poduzetnika, arhitekta i humanista. Iznio je svoj životopis s osvrtom na konkretne činjenice, brojeve i odnose među ostalim kandidatima i odlazećeg gradonačelnika. Ukazao na niz nepravilnosti i postupanja, stalno naglašavajući kako je to naš novac, naše vrijednosti svih građana grada koji se troši netransparentno i neučinkovito, ugrožavajići uspješan razvoj grada i kvalitetniji život građana, te naglasio zajedničku platformu sa Hrvatskom braniteljskom pučkom strankom uz zahvalu za podršku.Izlaganje je često popraćeno pljeskom nazočnih.

ISTINA I DOMOVINA

HRVATSKA BRANITELJSKA PUČKA STRANKA T


 

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Black Jack
  #1 Black Jack 5 ožujka, 2017, 13:59

  Bradonja i njegova AntifaMafija su nas odavna prodali pedofilima Belgije i Londona.
  Njima treba uvijek sviježa roba da zatvore po podrumima!
  Svake godine nestaju u EU više od 5000 djeca.
  Večina nestaje u dubokim podrumima raznih lordova i sir-eva a i veliki dio u Belgiji.

  Tako nas Engleze viječno žele krojiti u pedere počevši od srpskoga kralja do šumskog maršala.
  Neka si svako pita zašto je šumski maršal dozvolio četnicima da nas Hrvate poskidaju potpuno gole i strpaju u 800 hudinh jama po sloveniji!?
  Sa tim istim četnicima je šumski maršal stvorio svoju AntifaMafiju sa kojom je zajedno poubijao sve komuniste po Šugosloviji.
  Ako je mislio da su dobre za pedofilske igre slao ih je na goli otok na tkz. preodgoj.
  Tamo je u samo njemu napravljenom restoranu si izabrao djecu sa kojima je otputovao na brijune gdje su ga “sa sviježom robom” dočekali svijetski močnici od predsjednika raznih država, političara, glumaca itd.
  Najviše su mu u posjet došli Englezi i normalno Belgijanci.
  Na pogreb su mu morali doći svi ti močnici jer ucjenjeni od “prvoga prstena”, tj. najbližih suradnika šumskoga maršala.

  Peder As Down nije uspio sa muslimanima u bosni ali zato kod nas financiraju uspješno tajno homosekesualne udruge da farbaju svastike, lijepe plakate ili da sami sebi bacaju suzavce.
  Sve to pedofili financiraju da prikriju svoje perverzije sa djecama i da je otpor sve manji kako bi otimali djecu!
  Normalno danas u doba kada se svaka transakcija može nadgledati onda engleski i belgijski pedofili daju prodanim političarima poput naših upute da pišu putne naloge i tako izvlači novac za tajne akcije homoseksualaca u ime pedofilije.

  Pedofilska Kokain AntifaMafija!
  Sve to treba očistiti iz Zagreba!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Ella
  #2 Ella 5 ožujka, 2017, 10:35

  A tko to??? Nema više šatora da bi KGK jurila u njega i obećavala, obećavala, obećavala,… slikavala se, slikavala, slikavala,…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Ustani bane
  #3 Ustani bane 5 ožujka, 2017, 04:42

  Kad trebaju glasove onda su branitelji dobri.Kad dobijete glasove onda po njima pljujete.Tuzite i zatvor te .Za Dom Spremni.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code