UTRKA ZA ODRASLE I DJECU U DUBROVNIKU

UTRKA ZA ODRASLE I DJECU U DUBROVNIKU

19. siječnja, 2016.

maraton-durun10k-0

Grad Dubrovnik i Atletski klub Dubrovnik u suradnji s Dubrovnik Run-om u sklopu 2. Dubrovačkog zimskog festivala organiziraju ekipnu utrku za odrasle i dječju utrku u luci Gruž koje će se održati 31. siječnja. Pozivaju se svi zainteresirani građani kao i škole da prijave svoje ekipe na utrke.
Prijave za ekipnu, muško-žensku utrku otvorene su do petka 29. siječnja do 13:00 sati. U utrci se natječu ekipe sastavljene od točno četiri člana, odnosno dva muška i dva ženska člana. Kotizacija za utrku iznosi 100 kuna po ekipi. Natjecateljima će biti osigurana okrjepa tijekom i prigodne medalje za pobjednike. Cjelokupni iznos kotizacije uplaćuje se na žiro račun AK Dubrovnik, najkasnije do petka 29. siječnja u 13:00 sati.
PODACI ZA UPLATU PRIMATELJ: AK Dubrovnik
BROJ RAČUNA: HR4324840081100599017
OPIS PLAĆANJA: kotizacija za m/ž utrku + naziv ekipe koja sudjeluje u utrci
Utrka će se održati u nedjelju, 31. siječnja 2016. godine sa početkom u 11:00 sati.
Organizator zadržava pravo odgađanja ili otkazivanja utrke zbog vremenskih neprilika ili više sile.
Utrka će se održati na pristaništu gruške luke, dužina staze je 1 kilometar. Na kraju staze trkači se okreću i vraćaju na startno-ciljnu ravninu (ukupno 2 kilometra po natjecatelju). Minimalna starosna dob za sudjelovanje u ovoj utrci je 16 godina, a svi natjecatelji se natječu na vlastitu odgovornost.
Dječja utrka, odnosno utrka dubrovačkih osnovno školarca, održat će se također 31. siječnja s početkom u 10:00 sati.
Pozivaju se sve osnovne škole da prijave svoje učenike, a listu s učenicima koji će sudjelovati na utrci, najkasnije do 25. siječnja, da dostave na e-mail: [email protected]
IZVOR: www.portaloko.hr T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code