NAJNOVIJE NA PORTALU

 • NAGRADA ŽGADIJA

  NAGRADA ŽGADIJA

      Književna nagrada Hrvatskog književnog društva Ogranak Zadar: ŽGADIJA.  Prema izvornoj ideji književnika i novinara, predsjednika Hrvatskog književnog društva …Opširnije »
 • NESRETNI SRBINE MILORADE

  NESRETNI SRBINE MILORADE

    Zanimljivo je i ovom prilikom primijetiti da Plenkovićev (u narodu neželjeni) koalicijski partner u ulogama manjinskog samozvana čelnika, nakladnika …Opširnije »
 • 12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

  12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

      Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji održanoj u Torinu, zauzela je visoko peto mjesto. Dobila je …Opširnije »
USPINJAČA JE ISPRAVNA

USPINJAČA JE ISPRAVNA

26. veljače, 2015.

Screenshot_2

Zagrebačka je uspinjača ispravna! Potvrđeno je to izvanrednim stručno-tehničkim pregledom ovlaštene nezavisne specijalizirane tvrtke.
Sukladno propisanoj proceduri, nalaz pregleda upućen je resornom Ministarstvu, a ponovni izlazak inspektora na teren, što je također uobičajena praksa, trebao bi biti u petak, kada se očekuje ponovni početak prometovanja uspinjače.
Kako je ranije tvrdio i ZET, ali i nadležni inspektor, sigurnost putnika ni u kojem trenutku nije bila upitna. Svejedno, tijekom radova su učinjeni manji zahvati na postrojenju koji nisu u izravnoj vezi sa sigurnosnim aspektom.
Smatrajući kako je u proteklim danima bespotrebno narušen ugled najsigurnijeg, ali i najstarijeg sredstva organiziranog javnog prijevoza u Zagrebu, ZET-a, ali i našega grada općenito, izražavamo žaljenje zbog nastale situacije, upućujući ispriku svim našim korisnicima i sugrađanima.
Uvjereni kako nema prepreka za daljnji rad uspinjače, o početku ponovnog prometovanja građani će biti na vrijeme obaviješteni. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code